Grip op jouw transportonderneming met onze transportspecialisten

1 maart 2023

Met het Alfa Management Paneel (AMP) kijk je vooruit en heb je altijd inzicht in actuele cijfers, waardoor je als ondernemer meer rust krijgt. Wanneer je als ondernemer weet aan welke knoppen je moet draaien, kun je steeds beter daar je bedrijfsstrategie op aanpassen en keuzes maken wanneer je bijvoorbeeld wil investeren in nieuwe vrachtwagens of wanneer er nieuw personeel moet worden aangenomen. Zo kunnen we samen grip krijgen op je cijfers door aan het einde van het jaar terug te kijken, maar natuurlijk ook vooruit. Ben je klaar voor de toekomst? Maar ook hoe ga je je bedrijfsvoering optimaliseren? Met dit financiele dashboard kun je blijven sturen in de mist.

Welke voordelen heeft het Alfa Management Paneel?

Met het AMP heb je een tool in handen die je in staat stelt om betrouwbare prognoses en realistische scenario's uit te werken, gebaseerd op het nu. Het is je dashboard, die we samen met jou inrichten zoals jij het graag wilt hebben, en die je continu laat zien hoe het met de kpi's, de key performance indicators, van je bedrijf is gesteld. Dat geeft je meer houvast bij het bepalen van de goede richting in onzekere tijden. Dat is altijd belangrijk, maar zeker in een tijd als deze waarin je als ondernemer heel snel moet schakelen. En het voordeel van een digitale administratie is ook dat je als accountant op afstand kunt meekijken. Onze merkbelofte 'Overal dichtbij' betekent immers ook dat we graag dichtbij de cijfers staan.

Vanuit bijna elk boekhoudprogramma kunnen de cijfers veilig in het Alfa Management Paneel worden ingelezen, waarbij je:

Als sparringpartner kan ik samen met jou meedenken hoe jij als transportondernemer je omzet verhoogt en daarnaast je kostprijs verlaagd, of kan ik berekenen hoe je uitgaven zijn verdeeld en kan ik dit vergelijken met de benchmark. Heb je vragen over financieringen, subsidies, strategische keuzes en personeel? Ook dan denk ik graag met je mee.  

Waarom Alfa Accountants als transport accountant?

Als transport accountant bedienen wij landelijk meer dan 400 transportondernemingen en hebben wij veel specialistische kennis en ervaring in transport en logistiek. Onze klanten hebben een vast aanspreekpunt, met directe lijnen naar andere specialisten. Naast het ontzorgen van de administratie, kan Alfa je ook ondersteunen en adviseren over het verduurzamen van je bedrijfsvoering en het sturen op je cijfers. Ons aanbod aan diensten:

Bovendien hebben wij korte lijntjes met TLN, de transportorganisatie voor transport en logistiek Nederland. 

Benieuwd hoe we jou ondersteunen en adviseren? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 10 35 35 71 of te mailen naar pgrit@alfa.nl