Eva van  Eijck

Eva van Eijck

Directiesecretaresse

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Sinds december 2018 werk ik met veel plezier bij Alfa Accountants Naaldwijk.
In mijn functie als vaste secretaresse voor Toni di Addario is geen dag hetzelfde; mailing, afspraken inplannen, bespreekverslagen opmaken, notuleren etc. De diversiteit en het fijne samenwerken maakt deze functie zo leuk. Naast het ondersteunen van de directie houd ik mij bezig met de lokale marketing, pr en sales. Mijn doel: Alfa Naaldwijk lokaal op de kaart brengen.

 

 


Recente artikelen van Eva

Ondernemer in beeld: Dynaplant

Ondernemer in beeld: Dynaplant

5 december 2022

Na twintig jaar maakt een nieuwe generatie haar opwachting bij Dynaplant. Ruben van der Lugt en Dietrick Hanemaaijer gaan verder waar Martin en Peter ooit samen begonnen.

Ondernemer in beeld: Bransen Group

Ondernemer in beeld: Bransen Group

22 november 2022

Broers Niels, Luc en Roy Bransen staan in 2022 aan de basis van een succesvolle onderneming in tuinbouw- en elektrotechniek; Bransen Group.

Ondernemer in beeld: Gebr. Nederpel Potplanten

Ondernemer in beeld: Gebr. Nederpel Potplanten

5 juli 2022

Acht miljoen potchrysanten gaan er per jaar de deur uit bij Gebr. Nederpel. Het bedrijf behoort daarmee tot de weinig specialisten die er in Nederland nog over zijn in het marktsegment

Even voorstellen: Marieke Verboom

Even voorstellen: Marieke Verboom

13 juni 2022

Marieke is samen met de afdeling waar ze werkt verantwoordelijk voor de salarissen. “De wereld van de belasting en salarisadministratie heeft niet zo’n goed imago en dat is jammer”.

Ondernemer in beeld: MCW / creative agency

Ondernemer in beeld: MCW / creative agency

8 maart 2022

“Je maakt bij MCW altijd iets waar klanten blij van worden”. MCW, een Rotterdams bureau dat z’n klanten crossmediaal bedient van internet, multimedia, 3D-visuals en animaties tot film.