Banner

Alfa Naaldwijk verlengt contract Slimme Bandenpomp voor 3 jaar

1 juli 2024 | Door:  Eva van Eijck

Alfa Naaldwijk is verheugd aan te kondigen dat het contract voor de Slimme Bandenpomp met drie jaar is verlengd. Dit innovatieve en duurzame initiatief, dat al sinds de introductie 3.800 keer in gebruik is genomen, blijft een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu en de portemonnee van automobilisten in de regio.

Met de Slimme Bandenpomp kunnen automobilisten eenvoudig de bandenspanning van hun voertuigen controleren en optimaliseren. Dit heeft niet alleen geleid tot een verhoogde verkeersveiligheid, maar ook tot aanzienlijke besparingen. Gemiddeld bespaart elke auto 26,10 euro en vermindert de CO2-uitstoot met 23,7 kg per gebruik. In totaal heeft de Slimme Bandenpomp een indrukwekkende besparing van 92.020 euro en 90,4 ton CO2 opgeleverd in de afgelopen drie jaar.

Als duurzaam accountantskantoor zijn wij trots dat wij de maatschappij kunnen voorzien van deze waardevolle dienst. De verlenging van het contract bevestigt ons voortdurende engagement voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Wij blijven ons inzetten om bij te dragen aan een groenere toekomst en nodigen iedereen uit om gebruik te maken van de Slimme Bandenpomp aan de Tiendweg in Naaldwijk.

Eva van  Eijck

Eva van Eijck

Directiesecretaresse

088 2532526 | evaneijck@alfa.nl


Meer over Eva