Toni di Addario

Toni di Addario

Directeur

Mijn naam is Toni di Addario, ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ik ben directeur van kantoor Naaldwijk, maar met name ook adviseur van veel MKB- en tuinbouwbedrijven. Dit doe ik al heel veel jaren met veel passie en plezier. Inmiddels heb ik een mooi klantenbestand om me heen verzameld wat jaarlijks groeit met allemaal mooie klanten waar ik trots op ben. Klantcontact geeft me een goed gevoel, of dit nu via de app is, of via een adviseringsgesprek. Ik ben altijd bereikbaar om samen te sparren. Iets mooiers dan dat, is er niet!


Toni di Addario op LinkedIn


Recente artikelen van Toni

Gezocht: Procesteammanager en senior assistent accountant!

6 april 2017

Op dit moment zijn wij voor ons kantoor in Naaldwijk hard op zoek naar een procesteammanager en een senior assistent accountant. Ben jij benieuwd naar ons kantoor en onze collega’s? Bekijk dan onderstaande video!

Branchevergelijking

24 maart 2017

Vele klanten uit de transportbranche vragen zich af hoe hun bedrijf er voorstaat ten opzichte van branchegenoten. Uiteraard zijn wij hiermee aan de slag gegaan, zodat u uw cijfers kunt vergelijken, maar ook dat uw vertrouwelijke gegevens niet bij anderen bekend worden gemaakt. Branchevergelijking door middel van gemiddelden is dus de oplossing en zeer interessant voor u als klant.