Als vestigingsdirecteur werk ik al meer dan 30 jaar met plezier en passie voor onze vestiging in Naaldwijk. Samen met een team van fijne collega’s om mij heen wil ik de klant optimaal bedienen. De wereld verandert snel, ook wij als accountants- en advieskantoor gaan daarin mee. Wij willen onszelf blijven vernieuwen en brengen dat graag over op de klant. Bedrijven cq directeur groot aandeelhouders (dga) staan steeds vaker voor belangrijke keuzes. Ik zit vaak met ondernemers aan tafel om ze te begeleiden bij het maken van deze beslissingen, ik fungeer als sparringpartner om bedrijven naar een hoger level te brengen en dga’s te ondersteunen bij belangrijke zakelijke en privé beslissingen. Hier ligt mijn passie.

Ons kantoor richt zich voornamelijk op de tuinbouwbranche en het MKB. Daarnaast hebben wij veel mooie klanten in de transportbranche. In deze dynamische streek zijn er volop mogelijkheden om als sparringpartner waarde toe te voegen bij onze klanten.  

De laatste jaren ben ik volop aan het sparren met dga’s inzake aankoop en verkoop van bedrijven, bedrijfsopvolging, medewerkersparticipatie, dividendbeleid en testamenten. Ook zaken zoals inkomens- en vermogensplanning richting de oude dag komt volop ter sprake.


Recente artikelen van Toni

Lyndia van der Bij versterkt directieteam van Alfa Accountants en Adviseurs in  Naaldwijk

Lyndia van der Bij versterkt directieteam van Alfa Accountants en Adviseurs in Naaldwijk

3 april 2023

Per 1 april is Lyndia van der Bij de nieuwe directeur tuinbouw van Alfa in Naaldwijk. Samen met Hans de Leeuw en Toni di Addario krijgt zij de leiding over het kantoor in het Westland.

1e Lean & Green Star voor Transportbedrijf Koos van Gaalen

1e Lean & Green Star voor Transportbedrijf Koos van Gaalen

14 juli 2022

Verduurzamen heeft bij het transportbedrijf uit het Westland niet de primaire focus. Toch bleek na de analyse dat ze in 5 jaar tijd ruim 21 procent CO2 hadden gereduceerd.

Alfa Naaldwijk komt in actie voor Oekraïne

Alfa Naaldwijk komt in actie voor Oekraïne

14 maart 2022

Gevoelens van medeleven en vooral onmacht leven bij ons. En dat is nog niets vergeleken bij het leed van alle slachtoffers en inwoners van Oekraïne die dringend hulp nodig hebben.

Toni di Addario ‘Zorg als dga ook goed voor jezelf’

Toni di Addario ‘Zorg als dga ook goed voor jezelf’

26 januari 2022

Wie als dga (directeur-grootaandeelhouder) actief is, vergeet nog weleens dat er ook nog een leven náást het bedrijf bestaat.

Alfa neemt eerste Slimme Bandenpomp in Westland in gebruik

Alfa neemt eerste Slimme Bandenpomp in Westland in gebruik

09-06-2021

Bij Alfa Accountants en Adviseurs hebben we een Slimme Bandenpomp geplaatst waarmee iedereen eenvoudig (en gratis) de banden op de juiste spanning kan brengen.