Als vestigingsdirecteur werk ik al een aantal jaren met plezier en passie voor onze vestiging in Naaldwijk. Samen met een team van fijne collega’s om mij heen wil ik de klant optimaal bedienen. De wereld verandert snel, ook wij als accountants- en advieskantoor gaan daarin mee. Wij willen onszelf blijven vernieuwen en brengen dat graag over op de klant. Bedrijven staan steeds vaker voor belangrijke keuzes. Ik zit vaak met ondernemers aan tafel om ze te begeleiden bij het maken van deze beslissingen, ik fungeer als sparringpartner om bedrijven naar een hoger level te brengen. Hier ligt mijn passie.

Ons kantoor richt zich voornamelijk op de tuinbouwbranche en het MKB. Daarnaast hebben wij veel ervaring in de transportbranche. In deze dynamische streek zijn er voor ons veel mogelijkheden om onze kennis en vaardigheden te delen met onze klanten.


Recente artikelen van Toni

Hans de Leeuw nieuwe directievoorzitter Alfa Accountants Naaldwijk

Hans de Leeuw nieuwe directievoorzitter Alfa Accountants Naaldwijk

19 juni 2019

Per 1 juli is Hans de Leeuw de nieuwe directievoorzitter van Alfa Accountants en Adviseurs in Naaldwijk. Samen met directeur Toni di Addario krijgt hij de leiding over het kantoor in het Westland. Hans kent een lange carrière bij de Rabobank in maar liefst zeven verschillende regio’s. Tot voor kort was hij directievoorzitter van Rabobank Westland.

Van Daalen Transport en CARGOBOSS, met dubbele kracht vooruit

Van Daalen Transport en CARGOBOSS, met dubbele kracht vooruit

25 april 2019

Elke dag gaan 120 vrachtwagens namens Van Daalen Transport en CARGOBOSS de weg op, 365 dagen per jaar. Achter de schermen – letterlijk, bij de afdeling planning – is er dan weer een logistiek kunststukje uitgehaald. In een paar uurtjes tijd halen de chauffeurs ’s middags overal groenten, fruit, bloemen en planten op en vullen de immense loodsen op het transportcentrum Westland, om ’s avonds weer te vertrekken richting Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.