Alfa Consultants, de overnameadviseur voor het mkb

Welkom bij Alfa Consultants, de corporate finance praktijk van Alfa Accountants en Adviseurs. Wil jij een bedrijf aan- of verkopen, weten wat de waarde is van jouw bedrijf. Heb je vragen over de financiering of wil je aanspraak maken op subsidies?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dichtbij en betrokken maar altijd gericht op het resultaat.

Fusies en bedrijfsovernames

Zoek jij een koper voor jouw onderneming of wil je een bedrijf overnemen? Wij begeleiden ondernemers daarbij van A tot Z. Veelal begint dat met een gedegen waardebepaling van jouw bedrijf, want weet jij eigenlijk wel wat jouw bedrijf waard is? Maar ook voor het voeren van de onderhandelingen, juridisch begeleiding en de financiering van een bedrijfsovername kun je bij ons terecht. Daarnaast begeleiden wij due diligence onderzoeken en recovery trajecten. Dichtbij een nieuwe fase? Wij helpen je graag!

Meer informatie

Waardebepaling van jouw bedrijf

Als je een bedrijf wilt verkopen of wilt aankopen dan is het belangrijk dat je de waarde weet.  Wij kunnen de waarde van jouw bedrijf bepalen. Het geeft je een duidelijke richting voor het bepalen van de vraagprijs of het doen van een bieding. Maar een waardebepaling kan ook uitkomst bieden bij discussies met de Belastingdienst over de waarde van een onderneming, bij zakelijke geschillen of bij echtscheidingen.  Alfa Consultants is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).  Het NIRV is de begroepsvereniging voor Register Valuators in Nederland. Een Register Valuator of RV is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van een waarde van een onderneming en kan de meest complexe waarderingsvraagstukken uitvoeren. 

Meer informatie

Financiering en subsidies

De financiering is een belangrijk onderdeel bij bedrijfsovername of bij de aankoop van een nieuw bedrijf.  Daarbij is niet alleen de rente die je moet betalen belangrijk. Onze adviseurs kennen de weg naar de optimale financiering van jouw plannen. Of het nu gaat om bankfinanciering, informeel kapitaal, crowdfunding of financiering en subsidie

Meer informatie

Alfa Consultants bij jou in de buurt

Alfa Consultants werkt vanuit Nijkerk en Aalsmeer en is landelijk actief. Wij zijn aangesloten bij DFK International. Ons team staat dagelijks voor jou klaar. Heb je vragen over een mogelijke bedrijfsovername, een waardebepaling, subsies en/of de begeleiding bij de verkoop van je bedrijf? Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen via telefoon  088 253 3300 of stuur een e-mail naar consultants@alfa.nl.

Alfa Consultants
Van Siburgstraat 2
3863 HW Nijkerk
088 253 3300
consultants@alfa.nl

Alfa Consultants
Witteweg 3
1431 GZ Aalsmeer
088 253 1100
consultants@alfa.nl

Actueel