Alfa Consultants is de corporate finance praktijk van Alfa Accountants en Adviseurs. Wij helpen je graag bij je transactie, waardebepaling of financiering. Dichtbij, betrokken en gericht op resultaat!


Recente artikelen van Frank

Medewerkers Alfa werken zo veel mogelijk thuis

Medewerkers Alfa werken zo veel mogelijk thuis

24 maart 2020

De medewerkers van Alfa werken, in ieder geval tot en met 28 april, zoveel mogelijk vanuit huis. Gesprekken vinden bij voorkeur telefonisch of via videobellen plaats.

Alfa Consultants opgenomen in Brookz 500

Alfa Consultants opgenomen in Brookz 500

10 december 2020

Begin oktober is Frank van Ee (directeur Alfa Consultants) geïnterviewd voor de 2021 editie van Brookz 500

Jorian Blom nieuwe adviseur Subsidies en Financieringen

Jorian Blom nieuwe adviseur Subsidies en Financieringen

9 oktober 2017

Onlangs is Jorian Blom als adviseur Subsidies en Financieringen gestart in het adviesteam van Alfa Consultants in Nijkerk. In de afgelopen jaren ondersteunde hij als adviseur bij een subsidieadviesbureau diverse mkb-ondernemers, grote ondernemingen, kennisinstellingen en (semi-)overheidsinstanties bij het verwerven van subsidies en andere financieringsvormen voor het uitvoeren van innovatieve ontwikkelingen en onderzoek.

Register Valuator, een machtig mooi vak!

25 januari 2017

Kennis hebben is macht – kennis delen geeft kracht

Uitbreiding en ontwikkelingen Alfa Consultants

15 februari 2017

Alfa Consultants, de corporate finance praktijk van Alfa Accountants en Adviseurs, houdt zich bezig met fusies & overnames, waardebepaling en financiering. Hieronder brengen wij u op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen ons team.