Korting op het exclusieve bedrijven aan- en verkoopplatform

Wil jij toegang krijgen tot een uniek aanbod van bedrijven en door middel van exclusief aan jou verstuurde informatie als eerste op de hoogte zijn van het overnameaanbod in Nederland en daarbuiten? Via hét overnameplatform Dealsuite kun je nu samen met Alfa gericht gaan zoeken naar kopers en verkopers van bedrijven.

Er zijn 1.500+ relaties en 400+ partijen die gebruik maken van Dealsuite. In totaal zijn er in Nederland al 2.000 deals gesloten via het overnameplatform! 

Meer informatie over Dealsuite

Dealsuite: het platform voor fusies en overnames

Op het platform Dealsuite kun je direct inzicht krijgen in beschikbare deals binnen jouw branche. Ook kun je je naamsbekendheid als strategische koper versterken door meer zichtbaar te zijn voor verkopers. Door de exclusieve samenwerking die Alfa is aangegaan met Dealsuite, krijg jij als eerste alle overnamedeals in je mailbox. Deze informatie is niet alleen voor Alfa klanten beschikbaar. Als je gebruik wil maken van Dealsuite zonder klant bij Alfa te zijn, kun je via ons toch over de nieuwste overname informatie beschikken.

Lees ook het verhaal van Trixxo, die gebruik maken van Dealsuite.

25 procent korting op je Dealsuite abonnement

Als je via Alfa je abonnement bij Dealsuite afsluit, ontvang je 25 procent korting op je maandelijks te betalen bedrag. Ook als je nog geen klant bij ons bent. Je minimale korting bedraagt 1250 euro.

Korting? Meld je nu aan

Alfa Consultants

Tijdens het overnameproces kan Alfa Consultants je bijstaan. Een van deze consultants is Rémon Kwant. Hij is werkzaam op kantoor Nijkerk. Als projectleider en overnameadviseur bij Alfa Consultants richt hij zich voornamelijk op bedrijven in Noord-en Oost-Nederland. Hij begeleidt hen bij de aan- of verkoop van hun onderneming. Maar uiteraard kun je ook bij een van zijn collega’s terecht.