Transport

Jouw bedrijfstak wás altijd al een van onze speerpunten. In 2014 namen we SCT Accountants en Adviseurs over, dat inmiddels onder de Alfa-vlag opereert. Daardoor hebben we nog meer kennis en ervaring in huis. Expertise die voor elke transportondernemer goud waard is. Niet elke adviseur kan bijvoorbeeld meepraten over de duurzame ontwikkelingen, die steeds actueler worden in transport en logistiek. En niet elke accountant heeft verstand van complexe kostprijsberekeningen per kilometer of onkostenvergoedingen voor eigenrijders.

Ons transportteam zit graag met jou aan tafel om te sparren over belangrijke zaken in uw sector zoals;

24/7 inzicht met het Alfa Management Paneel

Zoals jouw chauffeurs vertrouwen op hun dashboard, kent Alfa het Management Paneel: een dashboard voor het management met alle belangrijke kengetallen in één oogopslag. Zo kun je eerder trends signaleren en daardoor sneller bijsturen. Je hoeft geen boekhoudkundige kennis te hebben om het te gebruiken. Maar het AMP maakt je wel veel meer kostenbewust. Daarnaast is er ook het Alfa Controle Paneel: een ondernemer die het Alfa Controle Paneel combineert met het Alfa begrotingsmodel, heeft een voorsprong bij z’n bank. Dat bewijst het opvallend hoge aantal succesvolle financieringsaanvragen van onze transportklanten.

Doe net als 350 collega’s

Verspreid over het hele land rekenen 350 collega’s van jou op onze medewerkers. Grote en kleine bedrijven. Allround-transporteurs en innovatieve start-ups. Voor elke opdrachtgever hanteren we een aanpak op maat. Financieel, fiscaal, juridisch: je kunt met al je vragen bij ons terecht. Ook voor advies over salaris en personeel, subsidies, pensioenopbouw of fusies en overnames ben je bij ons aan het juiste adres. Alfa staat voor je klaar, je bent veel onderweg. Gelukkig zijn onze adviseurs overal dichtbij. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een Alfa-vestiging in de buurt.