Transport

Uw bedrijfstak wás altijd al een van onze speerpunten. In 2014 namen we SCT Accountants en Adviseurs over, dat inmiddels onder de Alfa-vlag opereert. Daardoor hebben we nog meer kennis en ervaring in huis. Expertise die voor elke transportondernemer goud waard is. Niet elke adviseur kan bijvoorbeeld meepraten over de duurzame ontwikkelingen, die steeds actueler worden in transport en logistiek. En niet elke accountant heeft verstand van complexe kostprijsberekeningen per kilometer of onkostenvergoedingen voor eigenrijders.

Ons transportteam zit graag met u aan tafel om te sparren over belangrijke zaken in uw sector zoals;

Alfa aanwezig op Transport Compleet te Gorinchem

Alfa Accountants en Adviseurs is aanwezig op de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem op 5, 6 en 7 september 2017. Klik hier voor meer informatie. 

24/7 inzicht met het Alfa Management Paneel

Zoals uw chauffeurs vertrouwen op hun dashboard, kent Alfa het Management Paneel: een dashboard voor het management met alle belangrijke kengetallen in één oogopslag. Zo kunt u eerder trends signaleren en daardoor sneller bijsturen. U hoeft geen boekhoudkundige kennis te hebben om het te gebruiken. Maar het AMP maakt u wel veel meer kostenbewust. Daarnaast is er ook het Alfa Controle Paneel: een ondernemer die het Alfa Controle Paneel combineert met het Alfa begrotingsmodel, heeft een voorsprong bij z’n bank. Dat bewijst het opvallend hoge aantal succesvolle financieringsaanvragen van onze transportklanten.

Doe net als 350 collega’s

Verspreid over het hele land rekenen 350 collega’s van u op onze medewerkers. Grote en kleine bedrijven. Allround-transporteurs en innovatieve start-ups. Voor elke opdrachtgever hanteren we een aanpak op maat. Financieel, fiscaal, juridisch: u kunt met al uw vragen bij ons terecht. Ook voor advies over salaris en personeel, subsidies, pensioenopbouw of fusies en overnames bent u bij ons aan het juiste adres. Alfa staat voor u klaar, u bent veel onderweg. Gelukkig zijn onze adviseurs overal dichtbij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een Alfa-vestiging in de buurt.

Bekijk ons filmpje van Transport Compleet

Onder andere SFM Logistics, trotse klant van Alfa, komt aan het woord in dit fragment, geschoten door RTL7. Bekijk de opname op de Transport Compleet beurs, en bekijk wat Alfa en haar AMP kunnen doen voor uw transportbedrijf.