Banner

Alfa en TLN gaan samenwerken

30 augustus 2019 | Door:  Carol de Wit

Alfa en TLN, de ondernemersorganisatie voor Transport en Logistiek Nederland, gaan samenwerken!

Op 15 augustus jl. hebben Alfa en TLN een contract getekend. Alfa heeft speciaal voor de leden van TLN een product ontwikkeld: de TLN Benchmark. Dit product biedt transportondernemers 24/7 inzicht in resultaat, liquiditeit en vergelijking met andere transporteurs.  

Roland Bulder, manager Ledenservice bij TLN: “Ondernemers zijn steeds kritischer en willen realtime inzicht in hun bedrijf. Door de samenwerking met Alfa en de ontwikkeling van de TLN Benchmark krijgen onze leden stuurinformatie voor een gezonde toekomst.” 

TLN Benchmark 

Transportondernemers hebben veel vragen over de dagelijkse bedrijfsvoering. ‘Hoe zit het met de kosten? Zijn deze niet te hoog? Hoe doen anderen het? Wat kan beter? Kunnen belastingen, crediteuren en personeel op tijd betaald worden?' De TLN Benchmark geeft alles weer in één tool. Ondernemers weten direct hoe ze ervoor staan en kunnen mede hierdoor goede en gefundeerde beslissingen nemen. De TLN Benchmark is beschikbaar in drie varianten: Brons, Zilver en Goud, waarbij exclusief ‘Servicepartner Ledenvoordeel’ wordt geboden aan alle TLN-leden.  
 
Toni di Addario, directeur van Alfa in Naaldwijk en tevens een van de aanjagers van het transportteam binnen Alfa: “Wij zijn bijzonder trots dat wij met deze mooie partij mogen samenwerken. TLN is dé ondernemersorganisatie binnen de sector transport en logistiek. Wij willen de transportondernemers en de sector meer inzicht geven in de bedrijfsvoering. We bieden met de TLN Benchmark een mooi product voor de leden van TLN.” 

Over Alfa 

Alfa is met meer dan 350 transportondernemers als klant gespecialiseerd in de sector transport en logistiek. Opgericht door en voor ondernemers en al meer dan 75 jaar actief. Met 33 vestigingen en ruim 1.000 medewerkers biedt Alfa (lokaal) ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, juridische zaken, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt. Kijk voor meer informatie op  https://www.alfa.nl/tlnbenchmark.  

Over TLN 

TLN is een ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistieke dienstverleners. De vereniging telt 5.500 leden. TLN werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa. Kijk voor meer informatie op https://www.tln.nl.  

Carol de Wit

Carol de Wit

Sectormanager Transport en Logistiek

088 2531885 | caroldewit@alfa.nl


Meer over Carol