Actualiteiten Purmerend

Weergave: Items Tijdlijn

VIA machtiging voor aangifte 2018 werkt in je voordeel

VIA machtiging voor aangifte 2018 werkt in je voordeel

20 februari 2019 | Sabine Rozeboom

Alfa heeft op12 februari voor al haar klanten de VIA machtiging 2018 bij de Belastingdienst aangevraagd. In dit artikel leggen wij kort uit wat de VIA machtiging is, wat wij met deze machtiging doen en hoe je de machtiging kunt activeren.

Lezing: Administratie digitaliseren

Lezing: Administratie digitaliseren

15 februari 2019 | Marit Köhne-Rol

Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te behouden moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bewaren.

Loonbedrijf Borst - Ondernemer van de maand

Loonbedrijf Borst - Ondernemer van de maand

11 februari 2019 | Maarten Dekker

Officieel zou hij het rond deze tijd rustig moeten hebben. Want de piek ligt voor loonbedrijf Borst toch vooral in de zomer. ‘’Dan begin je ’s morgens om zes uur en mag je blij zijn als je ’s avonds voor tienen weer binnen bent.” Maar door de nieuwbouw van nieuwe schuren, kantoren en een kantine loopt Leo Borst eind januari nog nét niet rood aan van de stress. “Met de kerstdagen was alles wind- en waterdicht. Gelukkig zijn ze nu met de afronding bezig!”

Winkel draait flink door voor EversPartners Retail & Leisure

Winkel draait flink door voor EversPartners Retail & Leisure

29 november 2018 | Elisabeth Woortman

Van een beetje hectiek schrikt Justus Slaakweg niet. Maar de afgelopen maanden waren wel heel erg drukke tijden. Met twee partners, Hugo Jurcka en Karel de Graaff gaan zij in Heemstede als zelfstandig bedrijf verder en zijn zij geen onderdeel meer van het bureau in Velsen Noord, waar EversPartners Raadgevend Ingenieursbureau is gevestigd. Doelstelling: de specialisatie versterken in het Retail segment, waarin het kantoor nu al een sterke positie heeft in design en engineering. Zo worden er 50 Albert Heijn winkels per jaar ontworpen.

Jij en je BV, werk aan de winkel?!

Jij en je BV, werk aan de winkel?!

29 november 2018 | Zwanet de Graaf

Heb of overweeg je een BV, lees dan zeker verder!

maandag 19 november Alfa Heerhugowaard dicht

maandag 19 november Alfa Heerhugowaard dicht

19 november 2018 | Elisabeth Woortman

Op maandag 19 november vindt voor alle medewerkers van Alfa Heerhugowaard de Alfa Leerdag plaats. Dit betekent dat ons kantoor deze dag gesloten is. Heb je een vraag die niet kan wachten, neem dan contact op met Sophie Thorburn via 088-2532132.

Ondernemer van de maand - Maalman

Ondernemer van de maand - Maalman

30 oktober 2018 | Maurice van Schagen

Het is spitsuur aan de Oudendijk 10 in Heemskerk, op het bedrijf van Jasper en Frans Maalman. “We gaan richting de piekperiode voor Allerheiligen, 1 november”, verklaart Jasper. Door het onverwachte staartje aan de zomer trekt de natuur zich echter niets aan van de teeltplanning. “De aantallen van vorige week had de handel het liefst deze week gehad.”

eVerbinding nu nog gemakkelijker met Alfa-eScanner app

eVerbinding nu nog gemakkelijker met Alfa-eScanner app

19 oktober 2018 | Peter Bijvoet

eVerbinding is een online platform voor e-facturatie en digitalisering. Via eVerbinding ontvangt en verwerk je automatisch digitale facturen in jouw financiële software. eVerbinding werkt nu nog gemakkelijker door het gebruik van de Alfa-eScanner app. Wil jij een up-to-date boekhouding waarbij alle pdf-facturen, kassabonnetjes en facturen uit andere online portalen via dezelfde factuurstroom in je administratie terecht komen? Maak dan gebruik van eVerbinding. Met behulp van de Alfa-eScanner app kun je facturen direct scannen en insturen naar jouw eVerbinding-account met je mobiele telefoon of tablet.

Veebeoordeling 2018

Veebeoordeling 2018

31 juli 2018 | Dirk Wijnker

Op de vrijdag in de Beemster feestweek wordt al jaren de provinciale wedstrijd veebeoordelen gehouden. Ook dit jaar deed ons V-team mee. Van de 18 deelnemende teams scoorden de beste drie erg goed waardoor ons team de finaleronde niet bereikte.