Actualiteiten Purmerend

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging

12 juli 2019 | Maurice van Schagen

Succesvolle Opvolging en Alfa accountants & adviseurs slaan de handen ineen en organiseren dit najaar een drietal interactieve thema-avonden rondom het opvolgingsproces in het familiebedrijf.

Landbouwdag in Opmeer

Landbouwdag in Opmeer

05-08-2019 | Dirk Wijnker

Net als voorgaande jaren is Alfa Accountants en Adviseurs op de eerste maandag van augustus (dit jaar op de 5de) aanwezig op de Landbouwdag in Opmeer. Aan de rand van de keuringsring voor het rundvee hebben we weer een stand en ontvangen je graag voor een kopje koffie en een gesprek.

Mark Vermeulen benoemd tot directeur

Mark Vermeulen benoemd tot directeur

6 maart 2019 | Marco Vermin

Per 1 maart 2019 is Mark Vermeulen (38 jaar) benoemd tot directeur van de vestigingen Heerhugowaard en Purmerend. Mark Vermeulen werkt sinds 2018 bij Alfa in de functie van relatiemanager en treedt nu toe tot de directie. Daarvoor werkte hij ruim 14 jaar, onder andere als senior manager bij Deloitte. Deze kennis en ervaring kan hij goed gebruiken in zijn nieuwe functie.

Foodsisters; ondernemer in beeld

Foodsisters; ondernemer in beeld

1 maart 2019 | Maarten Dekker

De Foodsisters noemen ze zichzelf, Janneke en Amande Koeman. Ja, twee zussen die óók in de weer zijn met gezonde voeding, afvallen en foodtrends. Maar dan zonder de hype die veel andere ‘foodies’ kenmerkt. De twee zussen bouwen al jaren - fulltime - gestaag door aan hun Foodsisters-imperium, met een eigen afslankprogramma, een kookboek dat het tot nummer 1 schopte, een website en lezingen en trainingen.

VIA machtiging voor aangifte 2018 werkt in je voordeel

VIA machtiging voor aangifte 2018 werkt in je voordeel

20 februari 2019 | Sabine Rozeboom

Alfa heeft op12 februari voor al haar klanten de VIA machtiging 2018 bij de Belastingdienst aangevraagd. In dit artikel leggen wij kort uit wat de VIA machtiging is, wat wij met deze machtiging doen en hoe je de machtiging kunt activeren.

Lezing: Administratie digitaliseren

Lezing: Administratie digitaliseren

15 februari 2019 | Marit Köhne-Rol

Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te behouden moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bewaren.

Loonbedrijf Borst - Ondernemer van de maand

Loonbedrijf Borst - Ondernemer van de maand

11 februari 2019 | Maarten Dekker

Officieel zou hij het rond deze tijd rustig moeten hebben. Want de piek ligt voor loonbedrijf Borst toch vooral in de zomer. ‘’Dan begin je ’s morgens om zes uur en mag je blij zijn als je ’s avonds voor tienen weer binnen bent.” Maar door de nieuwbouw van nieuwe schuren, kantoren en een kantine loopt Leo Borst eind januari nog nét niet rood aan van de stress. “Met de kerstdagen was alles wind- en waterdicht. Gelukkig zijn ze nu met de afronding bezig!”

Winkel draait flink door voor EversPartners Retail & Leisure

Winkel draait flink door voor EversPartners Retail & Leisure

29 november 2018 | Maarten Dekker

Van een beetje hectiek schrikt Justus Slaakweg niet. Maar de afgelopen maanden waren wel heel erg drukke tijden. Met twee partners, Hugo Jurcka en Karel de Graaff gaan zij in Heemstede als zelfstandig bedrijf verder en zijn zij geen onderdeel meer van het bureau in Velsen Noord, waar EversPartners Raadgevend Ingenieursbureau is gevestigd. Doelstelling: de specialisatie versterken in het Retail segment, waarin het kantoor nu al een sterke positie heeft in design en engineering. Zo worden er 50 Albert Heijn winkels per jaar ontworpen.

Jij en je BV, werk aan de winkel?!

Jij en je BV, werk aan de winkel?!

29 november 2018 | Zwanet de Graaf

Heb of overweeg je een BV, lees dan zeker verder!