Jelmer Beckmann

Jelmer Beckmann

Fiscaal adviseur

Als fiscaal jurist en specialist op het gebied van de innovatiebox ben ik werkzaam bij Alfa Consultants. Iedere keer opnieuw vind ik het een mooie uitdaging om mijn klanten te begeleiden op het gebied van fiscaliteit, innovatie, duurzaamheid en financiering.

Ik adviseer bedrijven die vooruitstrevend zijn door onderzoek of innovatie. Op het gebied van financiering van innovatie zijn er tal van mogelijkheden. De WBSO als loonkostensubsidie om de kosten van innovatief personeel te drukken. De innovatiebox om de vennootschapsbelasting over innovatieve activiteiten te verlagen. Maar ook de inzet van crowdfunding, groenfinanciering, impactleningen en innovatiekrediet dragen bij aan de realisatie van de innovatieve ambities van mijn klanten.

Ben je ook geïnteresseerd in de financiering van innovatie? Wil je van gedachten wisselen over de innovatiebox of duurzaam ondernemen? Neem dan contact met mij op.


Recente artikelen van Jelmer

Wetsvoorstel afschaffing Duitse Solidariteitsheffing

Wetsvoorstel afschaffing Duitse Solidariteitsheffing

17-09-2019

Betaalt u in Duitsland belasting over uw inkomen of winst?

Inzetten op innovatie loont

Inzetten op innovatie loont

11 augustus 2020

In tijden van crisis worden alle sectoren geconfronteerd met veranderingen. Voor alle sectoren geldt: inzetten op duurzame innovatie loont.