Ard  Dekker

Ard Dekker

Senior bedrijfskundig adviseur MKB

Binnen Alfa Accountants en Adviseurs werk ik als Bedrijfskundig Adviseur voor het mkb. Elke dag mag ik doen waar mijn passie ligt, namelijk sparren met ondernemers met een groep enthousiaste en bekwame collega’s.

Als Bedrijfskundig Adviseur ben ik de sparringpartner van de ondernemer voor de vraagstukken die bij hem en zijn bedrijf spelen. Dit kan zijn het realiseren van de groeiambities en hoe dit te bereiken. Of juist saneren in het bedrijf om het rendement te verbeteren. Wat te denken aan de strategische stip op de horizon. Hoe gaat de ondernemer om met het verduurzamen van zijn onderneming en speelt hij in op de kansen die er zijn?
Ik vind het heerlijk om elke dag andere vraagstukken op te mogen pakken.

Vanuit mijn financieringsachtergrond haal ik een enorme voldoening in het begeleiden van Bedrijfs- en Vastgoedfinancieringen. Door een uitgebreide kennis van de financieringsmarkt, weet ik de ondernemers hierin te ontzorgen en de best passende financieringsoplossingen te vinden.

Zelf ben ik een geboren Veluwenaar en woon ik met veel plezier in het mooie Nunspeet. Ter ontspanning breng ik graag tijd door met mijn gezin om leuke dingen te doen en als er tijd over is mag ik graag een rondje golfen. 


Recente artikelen van Ard

Binden en Boeien van de toekomstige medewerker

Binden en Boeien van de toekomstige medewerker

22 april 2024

Alfa organiseert samen met STL en Transport People een bijeenkomst omtrent het binden en boeien van de toekomstige medewerker

Ga je duurzaam investeren? Maak gebruik van deze financiƫle voordelen

Ga je duurzaam investeren? Maak gebruik van deze financiƫle voordelen

20 maart 2024

Duurzame investeringen zijn cruciaal voor elke ondernemer. De urgentie om te verduurzamen wordt steeds groter maar welke keuzes staan je te wachten?

Ik vind het uitdagend om in Zwolle het mkb-adviesteam op te bouwen

Ik vind het uitdagend om in Zwolle het mkb-adviesteam op te bouwen

26 januari 2024

Sinds 1 oktober is het bedrijfskundig mkb-adviesteam in het Zwolse kantoor met 100% uitgebreid. Ronald Mol en Benthe Boerma hebben heeft gezelschap gekregen van Ard Dekker, in de funct

De impact van duurzaamheidsrapportage op het mkb

De impact van duurzaamheidsrapportage op het mkb

30 januari 2024

Rapportageplichtige ondernemingen moeten informatie verzamelen van leveranciers en afnemers, wat indirect het mkb dwingt hun informatievoorziening op orde te brengen.