Banner

Alfa Naaldwijk komt in actie voor Oekraïne

14 maart 2022 | Door:  Toni di Addario

Gevoelens van medeleven en vooral onmacht leven bij ons. En dat is nog niets vergeleken bij het leed van alle slachtoffers en inwoners van Oekraïne die dringend hulp nodig hebben. Honderdduizenden mensen zijn op de vlucht om te ontkomen aan het oorlogsgeweld. Gezinnen zijn van elkaar gescheiden of zijn ondergedoken in schuilkelders.

Alfa Naaldwijk komt in actie

Alfa Naaldwijk organiseert samen met Bakkerij vd Berg een actie voor Oekraïne. Bestel nu een ambachtelijke paasstol van 800 gram voor maar 12,50 euro per stuk. Je steunt hiermee het goede doel en geniet van een heerlijke paasstol.

Lokale partij

De volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Alfa doet daar per paasstol nog eens een euro bovenop, met een maximum van 2.500 euro in totaal. Met de totale opbrengst ondersteunen wij graag een partij uit het Westland, die zich lokaal inzet om Oekraïense vluchtelingen bij te staan. Ben jij een partij die zich hiervoor inzet, of ken je een partij die hiervoor geschikt is? Laat het ons dan weten via naaldwijk@alfa.nl.

Bestellen

Paasstollen bestellen? Vul hier het bestelformulier in.

De bestelde paasstollen zijn op te halen bij ons op kantoor op 11 tot en met 14 april. Bij een bestelling vanaf 50 paasstollen (denk aan een leuk presentje voor jouw medewerkers!) komen wij deze bezorgen in de regio Westland in de week van 11 april.

Vanaf 5 april tot en met 14 april kun je ook losse paasstollen bij ons op kantoor kopen voor 12,50 euro per stuk.