Banner

Lyndia van der Bij versterkt directieteam van Alfa Accountants en Adviseurs in Naaldwijk

3 april 2023 | Door:  Toni di Addario

Per 1 april is Lyndia van der Bij de nieuwe directeur tuinbouw van Alfa Accountants en Adviseurs in Naaldwijk. Samen met Hans de Leeuw en Toni di Addario krijgt zij de leiding over het kantoor in het Westland. Lyndia kent een lange carrière binnen Alfa. Ze groeide van assistent accountant door naar teamleider en heeft in al die jaren een mooie rol vervuld in de begeleiding van zowel klanten als medewerkers.

De 36-jarige inwoonster van Naaldwijk begon zestien jaar terug bij Alfa. Ze rondde zowel de studie tot accountant als die tot register belastingadviseur succesvol af. In 2010 werd Lyndia klantbeheerder en in 2019 maakte ze de stap naar relatiemanager. Sinds vorig jaar is Lyndia teamleider van het tuinbouwteam en maakt zij tevens deel uit van het managementteam.

Een interessante sector: de tuinbouw

“Er gebeurt veel in de tuinbouw, de sector is in beweging”, zegt Lyndia over haar werkterrein. Als adviseur heeft zij veel ervaring opgedaan met samenwerkingsverbanden in de tuinbouwsector. “Ondernemers werken veel samen en dat biedt kansen. Ik vind het interessant om als adviseur hierbij betrokken te zijn en advies te kunnen geven aan ondernemers over de ontwikkeling en de toekomst van het bedrijf. Ons tuinbouwteam heeft alle disciplines in huis om klanten volledig te bedienen, van subsidieadvies tot bedrijfskundig advies. Dat maakt het zo mooi om in de tuinbouw actief te zijn.”

Twee rollen komen samen

In haar rol als directeur met specialisatie tuinbouw blijft Lyndia betrokken als adviseur. “Mijn interesse ligt bij het strategisch adviseren van klanten, maar ook bij het strategisch beleid van ons eigen kantoor. In deze functie komen deze twee rollen heel mooi samen. Daarnaast vind ik het belangrijk Alfa nog meer op de kaart te zetten in de regio. Dat kan op lokaal niveau, dicht bij de klant, nog altijd het beste.” Goed werkgeverschap vindt Lyndia ook een aandachtspunt. “Ik ben ervan overtuigd dat elke medewerker het potentieel heeft te groeien en te ontwikkelen en ik geef ze daarvoor graag de ruimte. Uiteindelijk zorgt dat voor plezier in het werk en dat straal je dan ook uit naar klanten.”

Kansen moet je zelf pakken

Lyndia woont in Naaldwijk en is getrouwd met Ralph Stoltenhoff. De twee zijn ouders van Thijn (7) en Jenthe (5). Lyndia: “Ik heb van Alfa de ruimte gekregen vier dagen per week te werken. Ook in de tijd dat de kinderen jonger waren, kon ik mijzelf ontwikkelen en doorgroeien als mens en professional. Alfa is een organisatie die kansen biedt, maar je moet ze wel zelf pakken.”

Lyndia is 1 april gestart in haar nieuwe rol. Wil je contact met haar opnemen, dan kan dit via 088 2532463 of e-mail lvdbij@alfa.nl. Je vindt haar ook terug op LinkedIn.