Leuk dat je op mijn pagina kijkt!

In 2011 ben ik bij Alfa komen werken en was van plan een jaartje ervaring op te doen. Inmiddels zijn we meer dan tien jaar verder en ben ik verantwoordelijk voor het team Waardering/Overnames/Subsidies. Als Register Valuator ben ik dagelijks bezig met het doorlichten van bedrijven om waarde toe te voegen. Ik haal m’n energie uit samenwerking met klanten en collega’s en ik vind het erg leuk om bij een van de belangrijkste ondernemingsbeslissingen betrokken te zijn en daarover actief te adviseren. Wij houden ons bezig met aankoopbegeleiding en verkoopbegeleiding, waarderingen, medewerkersparticipatie, herstructureringen en strategisch advies zoals bijvoorbeeld value based management. Voor het sparren over economische waarde of voor de begeleiding van een aankoop-  of verkooptraject mag je me altijd even bellen.

Als nevenfunctie heb ik zitting in de Raad van Toezicht van een middelgrote Kinderopvangorganisatie. Privé heb ik twee jonge kinderen (en ja dan slaap je soms wat minder) en ik woon in Vaassen bij Apeldoorn. Ik vind het leuk om te voetballen, maar dat beperkt zich te veel tot alleen kijken. Ik hou van lekker eten en gezelligheid met vrienden op een terrasje. Ook maak ik graag een verre reis of leuke citytrip met mijn gezin of met vrienden.

Ik kan je tevens in contact brengen met collega Jelmer Beckmann. Hij weet alles van WBSO en Innovatiebox.

Als je wil sparren over de volgende onderwerpen dan kun je me rechtstreeks bereiken via 06-21146919:


Recente artikelen van Wilco

Bedrijfsovername: let op eventuele change of control-clausules

Bedrijfsovername: let op eventuele change of control-clausules

24 juni 2022

Met de change of control-clausule word bepaalt dat een contractspartij een overeenkomst kan beƫindigen of wijzigen, als de controle over de onderneming van de andere partij wijzigt.

De financiering van een bedrijfsovername

De financiering van een bedrijfsovername

24 september 2020

Hoe pak je een bedrijfsovername aan? En hoe financier je dit? Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor ondernemers talrijker dan enkele jaren geleden.

Je bedrijf verkopen? Denk aan deze vijf stappen!

Je bedrijf verkopen? Denk aan deze vijf stappen!

11 augustus 2020

Bij het verkopen van je bedrijf zijn de kansen en valkuilen lastiger in te schatten. Elk overnameprocer is uniek. Vergeet deze vijf stappen in ieder geval niet!

Van goed zakelijk huwelijk tot scheiding met advocaten: hoe bepaal je de waarde van de aandelen?

Van goed zakelijk huwelijk tot scheiding met advocaten: hoe bepaal je de waarde van de aandelen?

20 juli 2020

Als een zakelijke samenwerking ten einde komt, is het zaak om dit financieel goed af te handelen. Welke opties zijn er en hoe ga je om met de waardering van het bedrijf?

Een bedrijf waarderen in coronatijd: ook dat is veranderd

Een bedrijf waarderen in coronatijd: ook dat is veranderd

14 mei 2020

Drie maanden geleden zag de wereld er heel anders uit. De prijs voor een gemiddeld mkb-bedrijf was ca. vijfmaal de EBITDA. Is de waarde van bedrijven veranderd door de huidige crisis?