Banner

Succesvol mkb ondernemersevent: Inspiratie en innovatie met Tom Coronel en Ruud Veltenaar

3 juli 2024 | Door:  Carl Drenth

Op 20 juni vond het langverwachte mkb ondernemersevent plaats, een avond vol inspiratie, netwerken en nieuwe inzichten voor de ondernemers van vandaag en morgen. Het evenement, gehouden op het TT-Circuit in Assen, trok een breed scala aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, allen klaar om hun horizon te verbreden en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

Hoogtepunten en sprekers

De hoofdsprekers van de dag, Tom Coronel en Ruud Veltenaar, wisten het publiek te boeien met hun inspirerende verhalen en scherpe inzichten. Tom Coronel, de bekende zakenman en autocoureur, opende het evenement en bracht met zijn energieke en humoristische presentatie een unieke kijk op ondernemerschap. Zijn ervaringen in de wereld van topsport en ondernemen boden waardevolle lessen over doorzettingsvermogen, risico's nemen en het belang van een sterk team. Coronels motto "Never give up" resoneerde sterk met het publiek en zorgde voor een motiverende start van de avond.

Na een korte break was het de beurt aan Ruud Veltenaar, futurist en trendwatcher. Hij gaf een krachtige presentatie over de toekomst van ondernemen. Hij benadrukte het belang van duurzaamheid, innovatie en de noodzaak voor bedrijven om zich aan te passen aan de snel veranderende wereld. Zijn visie op de 'next economy' en de cruciale rol die MKB-bedrijven hierin spelen, gaf de aanwezigen stof tot nadenken en nieuwe inspiratie voor hun eigen ondernemingen.

Netwerken en afsluiting

De avond werd afgesloten met een borrel, waar de ondernemers onder het genot van een drankje en hapje de gelegenheid hadden om verder te praten over de inzichten van de avond en nieuwe contacten te leggen. De positieve sfeer en de vele enthousiaste reacties toonden aan dat het evenement een groot succes was.

Terugblik en toekomstige evenementen

Kortom, genoeg stof tot bezinning en nadenken. Was je er niet bij en ben je benieuwd hoe de avond is verlopen? Bekijk dan onze terugblikvideo:

Ook willen we je alvast op de hoogte stellen van onze komende evenementen:

Noteer deze data alvast in je agenda bij interesse! We zullen je tegen die tijd van meer informatie voorzien.