Ik ben sinds mei 2021 werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs. Als Relatiemanager ben ik met name verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de MKB-praktijk in Stad en Ommeland. Klanten omschrijven mij als een authentieke spontane Noordeling die een betrouwbare sparringpartner is voor ondernemers.

In mijn werkzame leven heb ik voor Alfa diverse commerciële functies vervuld in het bankwezen waarbij ik altijd MKB-klanten heb mogen bedienen in en om de stad Groningen. Het met ondernemers samenwerken, verbinden en resultaten halen geeft mij veel voldoening.

In mijn vrije tijd kun je me vinden op de voetbalvelden. Naast het feit dat ik zelf ook nog actief ben als voetballer bij De Oude Meesters (OZW) vind ik het ook heerlijk om met mijn gezin naar de plaatselijke FC te gaan. Naast het voetbal mag ik graag genieten van alle geneugten die de stad Groningen te bieden heeft op het gebied van sport, cultuur en horeca. Wat dat aangaat gaat er voor mij niets boven Groningen!

Meer informatie?
Wil je eens vrijblijvend sparren of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neen dan gerust contact met me op om kennis te maken!
☎ 088 2531603 of 06-51235508
✉ pterpstra@alfa.nl


Recente artikelen van Pedro

Alfa Accountants verdeelt ballen van FC Groningen in de Korrewegwijk

Alfa Accountants verdeelt ballen van FC Groningen in de Korrewegwijk

1 november 2022

FC Groningen geeft 5000 ballen cadeau aan maatschappij. De ballen worden onder meer verdeeld onder sponsorrelaties die ze vervolgens weer mag verdelen.

Werken vanuit de actualiteit is een must voor elke ondernemer

Werken vanuit de actualiteit is een must voor elke ondernemer

22 februari 2022

Als je weet waar je nu staat is het makkelijker praten over de strategie van je bedrijf en waar je naar toe wilt. De steeds verdergaande digitalisering biedt oplossingen.

Nieuwe relatiemanager mkb Pedro Terpstra: “Alfa heeft mij positief verrast”

Nieuwe relatiemanager mkb Pedro Terpstra: “Alfa heeft mij positief verrast”

3 juni 2021

Er zijn niet zo gek veel mensen die op hun 49ste nog een carrièreswitch maken. Pedro Terpstra is er één van. Sinds begin mei is hij gestart als Relatiemanager bij Alfa.