Klanten helpen met het vinden van de juiste balans tussen profit, people, planet, purpose en pleasure is mijn uitdaging.

"Het goede doel is niet jouw eigen doel", is een uitspraak van Johan Cruijff. Om in voetbaltermen te blijven, een bekende typering van Johan Neeskens is: "Een bouwer en breker met winnaarsmentaliteit." Zowel de uitspraak van Cruijff als de typering van Neeskens, passen bij mij als persoon en helpen mij om bovengenoemde uitdagingen waar te maken.

Overal dichtbij
Ik ben sinds maart 1988 werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs, en sinds 2007 als directievoorzitter en relatiemanager van de kantoren Groningen/Assen.  Wij helpen onze klanten met fiscale, financiële en bedrijfskundige vraagstukken en verantwoordingen.  Alfa is de accountantsorganisatie die overal dichtbij wil zijn. Dichtbij onze klanten door hen te ontzorgen en te adviseren. Dichtbij omdat wij geloven in lokaal ondernemerschap. Dichtbij onze werknemers door hun kansen geven om zich te ontplooien, Dichterbij de maatschappij omdat wij van mening zijn dat een onderneming meer is dan alleen maar winst maken. En dichtbij de aarde omdat we deze graag door willen geven aan toekomstige generaties.

In mijn vrije tijd voetbal ik, en verzorg ik onze paarden. Daarnaast ben ik actief als bestuurslid voor de vereniging Impact Noord en business ambassador voor de vluchtelingenorganisatie ZOA.

Meer informatie? 
Wil je eens vrijblijvend sparren? Neem dan gerust contact met mij op en we gaan samen kijken wat het beste voor jou en jouw onderneming is. 
 


Recente artikelen van Carl

CSRD opleidingstraject voor mkb

CSRD opleidingstraject voor mkb

2 april 2024

Alfa en Planet+Partners organiseren het praktijkgerichte en impactvolle opleidingstraject Duurzaam Denken & Doen. Hierin krijgen duurzaamheidsambities vorm, in lijn met de CSRD.

CSRD-regelgeving voor grote bedrijven raakt óók het mkb en agrosector!

CSRD-regelgeving voor grote bedrijven raakt óók het mkb en agrosector!

29 maart 2024

CSRD-regelgeving, oftewel Corporate Sustainability Reporting Directive, raakt niet alleen grote bedrijven maar ook het mkb en agrosector. Alfa staat klaar om te helpen.

Wat betekent het om een B Corp organisatie te zijn?

Wat betekent het om een B Corp organisatie te zijn?

4 maart 2024

"Wat doen jullie als accountantsorganisatie in de praktijk op het gebied van duurzaamheid?" Een begrijpelijke vraag, waarop directievoorzitter Carl Drenth van Groningen antwoord geeft.

“Als ik 35 jaar lang hetzelfde werk had moeten doen was ik al lang weggeweest”

“Als ik 35 jaar lang hetzelfde werk had moeten doen was ik al lang weggeweest”

31 augustus 2023

Op 1 maart 1988 begon Carl Drenth als assistent accountant. Inmiddels is hij directievoorzitter en landelijk een van de aanjagers van de duurzaamheidsambities van Alfa.

Een duwtje en steuntje in de RUG door ZOA aan de inwoners van Burundi

Een duwtje en steuntje in de RUG door ZOA aan de inwoners van Burundi

21 december 2022

Vanaf 11 tm 19 november ben ik met de ZOA Business Ambassadors (ZBA) naar Burundi afgereisd om projecten te bezoeken in de dorpen Karurama en Kamakara. Lees hier mijn verhaal.