Klanten helpen met het vinden van de juiste balans tussen profit, people, planet, purpose en pleasure is mijn uitdaging.

"Het goede doel is niet jouw eigen doel", is een uitspraak van Johan Cruijff. Om in voetbaltermen te blijven, een bekende typering van Johan Neeskens is: "Een bouwer en breker met winnaarsmentaliteit." Zowel de uitspraak van Cruijff als de typering van Neeskens, passen bij mij als persoon en helpen mij om bovengenoemde uitdagingen waar te maken.

Overal dichtbij
Ik ben sinds maart 1988 werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs, en sinds 2007 als directievoorzitter en relatiemanager van de kantoren Groningen/Assen.  Wij helpen onze klanten met fiscale, financiële en bedrijfskundige vraagstukken en verantwoordingen.  Alfa is de accountantsorganisatie die overal dichtbij wil zijn. Dichtbij onze klanten door hen te ontzorgen en te adviseren. Dichtbij omdat wij geloven in lokaal ondernemerschap. Dichtbij onze werknemers door hun kansen geven om zich te ontplooien, Dichterbij de maatschappij omdat wij van mening zijn dat een onderneming meer is dan alleen maar winst maken. En dichtbij de aarde omdat we deze graag door willen geven aan toekomstige generaties.

In mijn vrije tijd voetbal ik, en verzorg ik onze paarden. Daarnaast ben ik actief als bestuurslid voor de vereniging Impact Noord en business ambassador voor de vluchtelingenorganisatie ZOA.

Meer informatie? 
Wil je eens vrijblijvend sparren? Neem dan gerust contact met mij op en we gaan samen kijken wat het beste voor jou en jouw onderneming is. 


Recente artikelen van Carl

Carl Drenth in gesprek over de missie van ondernemen met impact

Carl Drenth in gesprek over de missie van ondernemen met impact

7 december 2020

Wil jij weten wat Carl Drenth op het online live event Ambitie en Impact heeft besproken? We blikken graag even terug met een video.

Uitnodiging interactieve bijeenkomst 'zonder ambitie geen impact'

Uitnodiging interactieve bijeenkomst 'zonder ambitie geen impact'

27 oktober 2020

De Sociale Groningse Ondernemers Challenge geeft een interactieve bijeenkomst met als thema ‘zonder ambitie geen impact’. Een online programma dat voor ondernemers gratis te volgen is.

Hoe ga je als kantoor om met de coronacrisis, zowel intern als naar de klant toe?

Hoe ga je als kantoor om met de coronacrisis, zowel intern als naar de klant toe?

9 juli 2020

Carl Drenth vertelt in een interview hoe hij omgaat met de coronacrisis, zowel intern als naar de klant toe.

Alfa maakt klanten bewust van de impact die ze al maken

Alfa maakt klanten bewust van de impact die ze al maken

23 april 2020

Wat versta jij onder maatschappelijk relevant ondernemen? Carl Drenth geeft in het interview met Impact Less zijn eigen visie hierop en vertelt hoe er binnen Alfa mee om wordt gegaan.

Corona en verbondenheid

Corona en verbondenheid

6 april 2020

In deze bizarre tijden speelt verbondenheid een belangrijke rol. Zal verbondenheid straks behoren bij het “nieuwe normaal”?