Alfa Management Paneel

Wil je 24/7 inzicht in je financiële gegevens? Meer houvast over je financiële toekomst? En altijd je managementinformatie bij de hand hebben? Met het Alfa Management Paneel kun je je bedrijfsvoering optimaliseren. Voor elk type bedrijf voorziet het Alfa Management Paneel in de behoefte aan meer inzicht; 24/7, veilig en in de cloud. Zo ben je nog dichterbij je cijfers.

Het Alfa Management Paneel brengt je cijfers nóg dichterbij

Als ondernemer heb je elke dag vragen over je dagelijkse bedrijfsvoering. Zijn mijn kosten niet te hoog? Hoe kan ik de kosten beter beheersen? En blijft er genoeg kredietruimte over als ik die ene investering doe? Het zijn vragen waar je niet altijd direct een antwoord op hebt. Het Alfa Management Paneel geeft je inzicht in je cijfers. Zo kun je goed gefundeerd een beslissing nemen.

Hoe werkt het Alfa Management Paneel?

Vanuit bijna elk boekhoudprogramma kunnen de cijfers veilig in het Alfa Management Paneel worden ingelezen. Je ziet direct na inloggen hoe je ervoor staat, ook ten opzichte van het voorgaande jaar. Ook kun je overzichten inzien van je debiteuren en crediteuren (indien aanwezig), de exploitatie en de balans. Het Alfa Management Paneel biedt drie varianten: basis, plus en compleet. Bij plus en compleet worden ook een liquiditeitsoverzicht, kengetallen en begroting getoond. Het Alfa Management Paneel kun je 24/7 in de cloud benaderen.

Alfa Management Paneel: Verschillende typen

Alfa Management Paneel is beschikbaar voor het mkb en de agro- en tuinbouw sector. Daarnaast is sinds kort ook AMP voor de agrarische sector beschikbaar!