Alfa Management Paneel Agro

Alfa Management Paneel; continu zicht op je periodieke cijfers. Welke resultaten heb je gerealiseerd? Met het nieuwe Alfa Management Paneel heb je als agrarische ondernemer nu een instrument om nog meer grip te krijgen op de financiële kant van de zaak. In de cloud, 24/7!

Welke financiële ruimte is er ontstaan doordat de opbrengsten met tien procent zijn toegenomen? Hoe kun je je kosten nog beter beheersen? En wat waren de consequenties van de extra loonwerkkosten? Vragen die elke ondernemer dagelijks moet beantwoorden. Het antwoord is niet altijd een-twee-drie te geven. Daarom introduceert Alfa het Alfa Management Paneel. Een slimme toepassing die je altijd en overal het inzicht geeft om optimaal te sturen op de cijfers.


 

 

 

 

 

 

 

De mogelijkheden van het AMP Agro

Wil je weten wat je voersaldo was over het afgelopen kwartaal? Of welke leveranciers je nog moet betalen? Of hoe het verloop nu was van de toegerekende kosten ten opzichte van de opbrengsten? Deze informatie haal je in één oogopslag uit het Alfa Managemnt Paneel. Ook heb je direct inzicht in de financieringsstructuur van je bedrijf.

In de cloud, dus overal bereikbaar

Met het Alfa Management Paneel heb je die controle 24/7: je kunt er in de cloud over beschikken. Achter de PC op het bedrijf of via de tablet thuis op de bank. Uiteraard heeft Alfa veel aandacht besteed aan de beveiliging van je gegevens. 

Meer weten over het Alfa Management Paneel?

Wil je meer informatie over het Alfa Management Paneel? Neem dan contact op met de Alfa vestiging bij jou in de buurt. De Alfa medewerker op het kantoor in je regio kan je alles vertellen over de toegevoegde waarde van het product. 

Liever eerst zelf op onderzoek uit? Vraag dan een demo-account aan. Zo weet je precies wat je krijgt.