Alfa Management Paneel mkb

Alfa Management Paneel; continu zicht op je periodieke cijfers. Plus de mogelijkheid toekomstscenario’s te maken. Met het nieuwe Alfa Management Paneel heb je als mkb-ondernemer nu een instrument om nog meer grip te krijgen op de financiële kant van de zaak. In de cloud, 24/7!

Welke financiële ruimte ontstaat er als je opbrengsten tien procent hoger zijn? Valt die ene investering te doen binnen je kredietruimte? Hoe kun je je kosten nog meer beheersen? En wat zijn de consequenties van extra personeel? Vragen die elke ondernemer dagelijks moet beantwoorden. Het antwoord is niet altijd een-twee-drie te geven. Daarom introduceert Alfa het Alfa Management Paneel. Een slimme toepassing die je altijd en overal het inzicht geeft om optimaal te sturen op de cijfers.


 

 

 

 

 

 

 

De mogelijkheden van het Alfa Management Paneel

Er zijn verschillende varianten van het Alfa Managemant Paneel, namelijk Basis, Plus en compleet.  Ga je voor Compleet, dan heb je altijd zicht op de maandcijfers en de toekomstige cijfers voor het komende jaar. Bovendien kun je zelf liquiditeitsprognoses en financiële scenario's maken én bewaken. Het 'spelen' met scenario’s – wat gebeurt er als mijn opbrengsten stijgen of dalen? – laat je zien hoeveel ruimte je financieel hebt. Wanneer investeringen mogelijk zijn. Of wanneer externe financiering gewenst is.

In de cloud, dus overal bereikbaar

Met het Alfa Management Paneel heb je die controle 24/7: je kunt er in de cloud over beschikken. Achter de PC op de zaak of via de tablet thuis op de bank. Uiteraard heeft Alfa veel aandacht besteed aan de beveiliging van je gegevens. 

Eenvoudig in gebruik

Je zult merken dat het heel eenvoudig werken is met het paneel. Prognoses opstellen in Excel, zonder goed overzicht, is verleden tijd. Door gebruik van slimme formules wordt je toekomstige liquiditeit nauwkeurig berekend.


Alfa is dichtbij

Alfa houdt de vinger aan de pols. Driemaal per jaar zit je samen met je adviseur aan tafel om de uitkomsten te bespreken. Zo zijn we via het Alfa Management Paneel overal nóg dichterbij.

Meer weten over het Alfa Management Paneel?

Wil je meer informatie over het Alfa Management Paneel? Neem dan contact op met de Alfa vestiging bij jou in de buurt. De Alfa medewerker op het kantoor in jouw regio kan je alles vertellen over de toegevoegde waarde van het product. 

 Daarnaast kunt je een demo aanvragen. Zo weet je precies wat je krijgt.