Banner

Een duurzame route voor de logistieke toekomst

20-06-2024 | Door:  Carol de Wit

In deze serie onderzoeken we met transporteurs de rol van data in hun bedrijfsvoering. We richten ons op het verzamelen en registreren van CO2-uitstoot, informatievoorziening naar de klant toe en de rol van data-analyse in innovatie en toekomstbestendig ondernemen. De uitkomsten van dit onderzoek in samenwerking met Topsector Logistiek, Alfa Accountants en Adviseurs, GreenAumatic met transporteurs kan je lezen in deze whitepaper.

Lees het whitepaper kostenloos

In de eerste podcast gaat Elise in gesprek met Patrick de Veer (GreenAumatic) en Marcel Buitendijk (Buitendijk Transport) omtrent dataverzameling en de uitdagingen hierin.

Luister hier de podcast. Het vergt tijd en aandacht om hiermee constructief aan de slag te gaan. Begin daarom op tijd, stap voor stap en verzamel de juiste ketenpartners om je heen.

Op zoek naar een adviseur die de sector kent?

Alfa heeft een uitgebreid team met adviseurs die gericht zijn op de sector Transport en logistiek. Laat je informeren, inspireren en sturen door de kennis die onze specialisten met jou delen! Lees onze artikelen over transport , lees meer over onze dienstverlening voor de sector of bekijk en luister de podcasts, webinars en de whitepapers over de sector.

Carol de Wit

Carol de Wit

Sectormanager Transport en Logistiek

088 2531885 | caroldewit@alfa.nl


Meer over Carol