Debby van der Stouw

Debby van der Stouw

Secretarieel manager

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Ik ben Debby en werkzaam op de kantoren Zwolle, Meppel en IJsselmuiden. Ik ben werkzaam als secretarieel manager, een functie met veel diversiteit. Verder ondersteun ik de directie en het salesteam, verzorg de communicatie via de diverse social media kanalen en  het organiseren van evenementen behoort ook tot mijn taken.  Collega's weten mij op alle fronten te vinden en kunnen altijd bij mij terecht.  Met het secretariële team  proberen wij onze collega's en klanten op een goede manier te ondersteunen.

Het fijne aan mijn werkzaamheden vind ik de afwisseling, maar ook het vele persoonlijke contact. Als mijn werkzaamheden ervoor kunnen zorgen dat de directie en mijn collega's effectiever kunnen functioneren ben ik op mijn best.

Ik werk drie dagen bij Alfa en daarnaast ben ik moeder van twee jongens. Ook vind ik het heerlijk om met vriendinnen af te spreken en leuke dingen te doen en te genieten van alle mooie dingen om mij heen. Waar ik mij ook helemaal bij kan ontspannen is het spelen van trompet. Heerlijk om andere mensen mee te nemen in het gevoel van een muziekstuk.  


Recente artikelen van Debby

De dag van senior klantbeheerder Eric van den Beld

De dag van senior klantbeheerder Eric van den Beld

25 september 2017

Zo'n negenhonderd medewerkers telt Alfa. Medewerkers in uiteenlopende functies, verdeeld over ruim dertig kantoren waaronder de vestiging in Zwolle. Maar wat doen die medewerkers nu de hele dag? En wat maakt voor hen het werken bij Alfa leuk? Een dagje op stap met Eric van den Beld, senior klantbeheerder in Zwolle.

Ride for the Roses 4 september 2016

Ride for the Roses 4 september 2016

05-09-2016

Op 4 september 2016 hebben een aantal collega’s van cluster Zwolle de 19e editie van Ride for the Roses gefietst.