Debby van der Stouw

Debby van der Stouw

Secretaresse

Ik ben werkzaam als hoofd Secretariaat / Marketing & Communicatie voor cluster Zwolle en houd me bezig met afwisselende werkzaamheden. Met het secretariële team  proberen wij onze collega's en klanten op een goede manier te ondersteunen. Verder ondersteun ik de directie en het salesteam, verzorg ik de communicatie via de diverse social media kanalen en  behoort het organiseren van evenementen ook tot mijn taken.  Collega's weten mij op alle fronten te vinden en kunnen altijd bij mij terecht.

Het fijne aan mijn werkzaamheden vind ik de afwisseling, maar ook het vele persoonlijke contact. Als mijn werkzaamheden ervoor kunnen zorgen dat de directie en mijn collega's effectiever kunnen functioneren ben ik op mijn best.

Ik werk drie dagen bij Alfa en daarnaast ben ik moeder van twee jongens. Ook vind ik het heerlijk om met vriendinnen af te spreken en leuke dingen te doen en te genieten van alle mooie dingen om mij heen. Waar ik mij ook helemaal bij kan ontspannen is het spelen van trompet. Heerlijk om andere mensen mee te nemen in het gevoel van een muziekstuk.  


Recente artikelen van Debby

Alfa bezoekt 5050 Workcenter van Leger des Heils Zwolle

Alfa bezoekt 5050 Workcenter van Leger des Heils Zwolle

29 maart 2018

Tijdens het 75-jarig jubileumfeest op 10 november jl. van het Alfa-cluster Zwolle konden relaties een donatie doen voor het Leger des Heils. Het opgehaalde bedrag van 5.500 euro – inclusief de verdubbeling door Alfa - is besteed aan fitnesstoestellen. Tijdens een ‘werkbezoek’ van Alfa konden de medewerkers constateren dat het bedrag goed is besteed. Sport is een van de instrumenten van het Leger des Heils om mensen die hulp behoeven weer te reactiveren.

Jubileumfeest Alfa 75 jaar

Jubileumfeest Alfa 75 jaar

13 november 2017

Het jubileumfeest Alfa 75 jaar cluster Zwolle, Meppel en IJsselmuiden was een groot succes. Met ruim 450 gasten hebben wij feest gevierd. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige avond en wat een prachtige opkomst. Onderstaand persbericht verschijnt in de lokale media.