Debby van der Stouw

Debby van der Stouw

Secretarieel manager

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Ik ben Debby en werkzaam op de kantoren Zwolle, Meppel en IJsselmuiden. Ik ben werkzaam als secretarieel manager, een functie met veel diversiteit. Verder ondersteun ik de directie en het salesteam, verzorg de communicatie via de diverse social media kanalen en  het organiseren van evenementen behoort ook tot mijn taken.  Collega's weten mij op alle fronten te vinden en kunnen altijd bij mij terecht.  Met het secretariële team  proberen wij onze collega's en klanten op een goede manier te ondersteunen.

Het fijne aan mijn werkzaamheden vind ik de afwisseling, maar ook het vele persoonlijke contact. Als mijn werkzaamheden ervoor kunnen zorgen dat de directie en mijn collega's effectiever kunnen functioneren ben ik op mijn best.

Ik werk drie dagen bij Alfa en daarnaast ben ik moeder van twee jongens. Ook vind ik het heerlijk om met vriendinnen af te spreken en leuke dingen te doen en te genieten van alle mooie dingen om mij heen. Waar ik mij ook helemaal bij kan ontspannen is het spelen van trompet. Heerlijk om andere mensen mee te nemen in het gevoel van een muziekstuk.  


Recente artikelen van Debby

Koninklijk bezoek bij Weidevol, Zwartsluis

Koninklijk bezoek bij Weidevol, Zwartsluis

5 oktober 2021

Koning Willem-Alexander brengt werkbezoek aan Weidvol te Zwartsluis. Lees hier het verhaal over deze bijzondere dag.

Alfa houdt medewerkers vitaal met lokaal werkfruit

Alfa houdt medewerkers vitaal met lokaal werkfruit

16 oktober 2020

Bij Alfa houden we graag onze kring klein en zoeken we regelmatig naar lokale ondernemers om mee samen te werken. Lees hier over de samenwerking met De Buurman.

Ride for the Roses 4 september 2016

Ride for the Roses 4 september 2016

05-09-2016

Op 4 september 2016 hebben een aantal collega’s van cluster Zwolle de 19e editie van Ride for the Roses gefietst.

Actie Kalverliefde

Actie Kalverliefde

7 april 2016

Er is op dit moment veel te doen over de motie van de Tweede Kamer om kalveren na de geboorte voor bepaalde tijd bij de koe te laten. In dit artikel schrijft Jolanda Prins-Bulk, klant van ons kantoor te IJsselmuiden, waarom dit volgens haar geen goed plan is. Samen met 200 boerinnen uit heel Nederland komt zij hierin tegen verzet. Volgens de boerinnen zijn juist zij in staat om kalveren de beste zorg te geven en hoe langer wordt gewacht met het uit elkaar halen van koe en kalf, hoe traumatischer het wordt. Daarnaast is de kans op ziektes en onvoldoende voeding groter als kalveren langer bij hun moeder blijven.