Banner

Theatercollege 'Voorkom Ruzie Bij De Kist' met Prof. Bernard Schols inspireert klanten en relaties

9 november 2023 | Door:  Debby van der Stouw

Op 2 november kwamen klanten en relaties samen in Schouwburg Odeon Zwolle in de Hanzestrohmzaal, voor een bijzondere avond georganiseerd door Vechtstede Notarissen en Alfa Zwolle. Het theatercollege met Professor Bernard Schols bood een boeiende kijk op het belangrijke thema 'Voorkom ruzie bij de kist'.

Met serieuze inzichten en een vleugje humor wist Professor Schols zijn publiek te informeren over erfkwesties, schenkingen en nalatenschappen op een toegankelijke en vermakelijke manier. Het theatercollege bood praktische antwoorden op vragen rond erfconflicten, belastingdruk bij erfenissen, mogelijkheden en beperkingen van schenkingen, belastingvrije schenkingen en de voordelen van een levenstestament.

De avond begon met een inloop om 19:15 uur, gevolgd door het inspirerende college van Professor Bernard Schols om 19:45 uur. Na afloop van het college kregen klanten en relaties de gelegenheid om in een informele setting samen te komen in de foyer om het college af te sluiten met een hapje en een drankje.

Vechtstede Notarissen en Alfa Accountants en Adviseurs zijn verheugd over de succesvolle avond. De combinatie van verhelderende informatie, de inspirerende presentatie en de humoristische manier van Professor Schols bood een waardevolle ervaring aan klanten en relaties. De opkomst was grandioos. Met ruim 330 gasten kan er teruggekeken worden op een fantastische avond!


Debby van der Stouw

Debby van der Stouw

Directiesecretaresse / Marketing

088 2533090 | dvdstouw@alfa.nl


Meer over Debby