Onze nieuwe collega Henriëtte stelt zich graag aan je voor.

11 juni 2024 | Door:  Tisja de Wit - Slager

Ik ben Henriette van der Laan en sinds april werk ik bij Alfa als assistent accountant. Oorspronkelijk begon ik met een studie biologie en ben daarin ook afgestudeerd. Via een omweg kwam ik echter in aanraking met de wereld van accountancy. Het bleek een onverwachte passie, dus ik besloot er vol voor te gaan en heb vervolgens veel studies gedaan om assistent accountant te worden.

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring als assistent accountant en geniet ik er nog steeds van om met cijfers bezig te zijn, jaarcijfers op te stellen, fiscale aangiftes te doen en natuurlijk het contact met klanten te onderhouden. Wat ik vooral fijn vind bij Alfa is de leuke en collegiale sfeer. Ik ben echt blij met mijn overstap en voel me helemaal op mijn plek hier.
 
Ik woon samen met mijn twee katten, Madou en Angus. Ze zijn echt mijn maatjes. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, lezen, bakken en gezellige spelletjesavonden met vrienden. En als ik echt even wil ontspannen, voelt een bezoekje aan de sauna als een heerlijke mini-vakantie.
 
Ik vind het leuk om telefonisch contact te hebben met klanten en hen beter te leren kennen. Het persoonlijke aspect van mijn werk geeft me veel voldoening. Mocht ik nog geen kennis met je hebben gemaakt dan hoop ik je binnenkort te ontmoeten en te spreken. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt!

 

Tisja de Wit - Slager

Tisja de Wit - Slager

Directiesecretaresse

088 2532933 | tslager@alfa.nl


Meer over Tisja