Banner

Maak kennis met Roy: onze enthousiaste en betrokken klantbeheerder

1 juli 2024 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Roy is sinds september 2017 bij ons in dienst als assistent accountant en groeide in 2019 door naar de rol van klantbeheerder. In deze functie geniet hij het meest van de diversiteit van de werkzaamheden en de verschillende soorten klanten waarmee hij dagelijks in contact komt. Zijn rol als klantbeheerder stelt hem in staat om klanten regelmatig te spreken en te bezoeken, iets wat hij erg leuk vindt. Hij houdt ervan om advies te geven, klanten mee te nemen in de cijfers en deze op een begrijpelijke manier uit te leggen.

Roy ziet elke uitdaging als een kans om te groeien en vindt het oplossen van problemen een leuke taak. Hij ziet in de fusie die Alfa met ABAB is aangegaan nog meer mogelijkheden en kansen voor zichzelf, maar ook voor onze klanten.

Buiten het werk om is Roy een sportief persoon. Hij speelt graag tennis en voetbal met vrienden, waarbij hij geniet van het teamgevoel en de gezelligheid. Hij houdt ook van uit eten gaan, op vakantie gaan en genieten van mooi weer. Italië is zijn favoriete vakantiebestemming waar hij vaak naar terugkeert, het liefst met de auto om zo de mooie plekken te ontdekken.

Roy woont in het centrum van Amersfoort, waar hij ook geboren en getogen is. Hij is actief in lokale netwerken zoals Content en OnderNamen, en maakt deel uit van de Jong Alfa club. Naast zijn werk organiseert hij met deze groep jonge collega’s leuke activiteiten zoals kerstdiners, etentjes en weekendjes weg. De ontspannen sfeer binnen deze groep spreekt hem erg aan.

Als je Roy niet op kantoor tegenkomt, is de kans groot dat je hem tegenkomt bij een van de lokale netwerkevenementen of heerlijk op een terrasje in de stad.

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke