IT advies voor het mkb

Begeleiding bij automatisering: voor inzicht en vooruitzicht in jouw bedrijf

Wil jij minder tijd kwijt zijn aan administratieve processen? Meer inzicht krijgen in de actuele en toekomstige financiële situatie van jouw onderneming? En kun jij je bedrijfsprocessen herinrichten om ontwikkelingen als de digitalisering en automatisering voor jouw onderneming te laten werken? De IT adviseurs begeleiden je bij het proces van automatisering!

Meer zekerheid, inzicht en rust met een IT-adviseur

Als ondernemer komt er al genoeg op je af. Werk áán jouw bedrijf en niet ín jouw bedrijf, door gebruik te maken van een IT specialist met kennis en ervaring van het mkb en jouw branche.

Van IT advies tot implementatie en support

Op gestructureerde wijze maken wij samen de balans op, om tot geschikte oplossingen te komen.

Waar staat jouw bedrijf nu op het gebied van digitalisering en automatisering en waar wil je naartoe? Welke oplossingen zijn geschikt? Welke problemen komen er bij de oplossingen aan bod en hoe kunnen we daarop anticiperen?

Samen met jou zorgen de specialisten voor oplossingen die op termijn meer rendement opleveren. En dit beperkt zich niet tot advies!

Veranderingen in systemen werken namelijk  door in jouw hele bedrijf en vragen ook om aanpassingen in het gedrag van jouw medewerkers. Dan is het fijn wanneer jouw IT adviseur verwante bedrijfsprocessen onder de loep neemt en jouw medewerkers begeleidt en traint bij nieuwe werkwijzen. Waarvoor kun je bij ons terecht?

Over Alfa Accountants en Adviseurs

We willen de resultaten van mkb-ondernemers optimaliseren en langetermijnwaarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Onze landelijke organisatie met decentrale, toegankelijke kantoren is hier volledig op ingericht.

Kom langs voor een gratis verkennend adviesgesprek!

Wil jij sparren met een specialist over de status van jouw bedrijf op het gebied van IT? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een uur gratis advies bij ons op kantoor in Bleiswijk of Aalsmeer.