Strategisch advies voor het mkb

"Voor inzicht en vooruitzicht in jouw bedrijf"

Wil jij werken áán jouw bedrijf in plaats van ín jouw bedrijf? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling als ondernemer en onderneming? Met de strategisch bedrijfskundig adviseurs van Alfa werk jij aan de toekomst.

De toegevoegde waarde van een strategisch adviseur


Bedrijfskundig adviseur Rick Pouw over de wijze waarop hij Loodgietersbedrijf Lesseur helpt met het maken van de juiste keuzes.

Bedrijfskundig strategisch advies: alle dienstverlening onder één dak

Voor onderbouwde strategische keuzes is expertise op uiteenlopende terreinen nodig. Bij Alfa heb je één vaste strategisch adviseur, die bij zijn of haar gespecialiseerde collega's advies en input kan vragen. Zo hoef jij niet met een grote hoeveelheid aan partijen te schakelen, terwijl je wel de vruchten plukt van onderbouwde adviezen van diverse specialisten. Voor de volgende zaken kun je bij ons terecht:

De werkwijze: een onderbouwd strategisch en operationeel plan voor jouw bedrijf

Op basis van een analyse van de sterke en zwakke punten van jouw bedrijf en de kansen en bedreigingen in jouw werkveld, zetten we samen een strategisch plan neer. Dit wordt vertaald in een operationeel actieplan, zodat voor jou en jouw medewerkers richting en duidelijkheid gecreëerd wordt. 

Over Alfa Accountants en Adviseurs

We willen de resultaten van mkb-ondernemers optimaliseren en langetermijnwaarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Onze landelijke organisatie met decentrale, toegankelijke kantoren is hier volledig op ingericht.

Kom langs voor een gratis verkennend adviesgesprek!

Wil jij sparren met een specialist over de strategie en toekomst van jouw bedrijf? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een uur gratis advies bij ons op kantoor in Bleiswijk of Aalsmeer.