Als klantbeheerder heb ik het beheer over de klantdossiers en ben het aanspreekpunt voor de klant. Bij veel klanten loopt het zakelijke leven en het privéleven door elkaar heen. Hierdoor kan ik mijn klanten op meerdere vlakken adviseren en begeleiden. Dit maakt mijn werk leuk en uitdagend.

 

Meer over mij weten en lezen waar mijn gedrevenheid vandaan komt? Lees het interview met mij via deze link: https://www.alfa.nl/heerhugowaard/actueel/plezier-hebben-in-het-leven-is-het-belangrijkst-maar-waar-haal-je-de-tijd-vandaan


Recente artikelen van Erik

No Limit, de ‘house-leverancier’ van veel tulpenkwekers

No Limit, de ‘house-leverancier’ van veel tulpenkwekers

26 juni 2020

Iedereen die in de jaren negentig weleens op de dansvloer stond, moet zich de hit ‘No Limit’ nog kunnen herinneren. Al een kwart eeuw lang is het ook de naam van een agrarisch

Ondernemer van de maand: Stam-Schaap

Ondernemer van de maand: Stam-Schaap

9 januari 2018

De rode biet. Veel Hollandser kom je groenten niet tegen in de supermarkt. “O, maar ze gaan de hele wereld over hoor. Zelfs tot aan Japan toe!” Kees Schaap, een van de drie compagnons in Stam-Schaap Agro, kan het weten. Het teeltbedrijf is verantwoordelijk voor een groot deel van de nationale krotenproductie. Maar liefst 150 hectare heeft Stam-Schaap tot zijn beschikking.

Ondernemer van de maand: Maaibootservice De Weed

Ondernemer van de maand: Maaibootservice De Weed

5 september 2017

Van monteur werd Niels Breedijk samen met echtgenote Anne-Marie ineens ondernemer. Met Maaibootservice De Weed in Venhuizen heeft hij onderhand zijn handen vol aan het schoonhouden van sloten in half Noord-Holland. “Ja, het is zo gelopen”, zegt Niels over zijn opmerkelijke carrièrestap. “Maar ik vind het prachtig!”