Banner

Bijeenkomst Toekomstvisie in balans: Duurzaamheid en rendement samen smeden.

21-11-2023 | Door:  Erik Koster

Op maandag 15 januari organiseert Alfa Accountants en Adviseurs Heerhugowaard een informatieve bijeenkomst. Is jouw toekomstvisie in balans? Maak je voldoende rendement en kijk je ook naar de toekomst met de duurzaamheidstransitie waar we in zitten? Laat je tijdens deze sessie informeren door verschillende specialisten.

Onze specialisten nemen je mee in het belang van een duurzame visie en strategie met een praktijkcasus. Ook de ontwikkelingen binnen duurzaamheid worden besproken en hoe jij je als ondernemer hierop kan voorbereiden. We nemen je tevens mee in de visie-ontwikkeling want wanneer er een duidelijke visie is, biedt de energietransitie ook kansen waarmee het rendement kan worden verbeterd.  Kortom, genoeg om te bespreken, dus zorg dat je erbij bent! Aanmelden kan hier.

Programma:

19.30 uur Inloop
20.00 uur Welkomstwoord en start van het programma:     
                       Visie en strategie
                       Duurzaamheid
                       Rendement
21.30 uur Borrel

Datum en locatie:

Alfa Accountants en Adviseurs
M. de Klerkweg 3
1703DK  Heerhugowaard

Ben je erbij?

Zorg dat je erbij bent en kom naar deze bijeenkomst. In verband met de beschikbare ruimte willen we je vragen jezelf aan te melden via onderstaande knop. Aan de deelname van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Weet je een geïnteresseerde collega? Ook die is van harte welkom.

Wij kijken uit naar je komst!

Meld je hier aan