Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om mijn medewerkersprofiel te bekijken. Zo’n 13 jaar geleden ben ik bij deze mooie organisatie komen werken.

Met mijn jeugdige onbevangenheid en enthousiasme was het mijn doel eens te kijken wat het werken bij een accountantskantoor inhield en daarna zou ik wel eens verder kijken…

Dat laatste is tot op heden niet gebeurd. Ik werk nog steeds met ontzettend veel plezier bij Alfa Accountants en Adviseurs en ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik haal voldoening uit het onderhouden van contacten met klanten en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat wij jou als klant het beste kunnen bedienen als het van beide kanten “goed voelt”. En jij het vertrouwen hebt dat wij jou met alle vragen en problemen zo goed mogelijk helpen.

Naast het contact met klanten vind ik het ontzettend leuk om nieuwe collega’s op te leiden en collega’s uit te dagen om zoveel mogelijk kennis, enthousiasme en creativiteit in te brengen in het team.

Wil je weten wat ik of ons team voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op om kennis te maken!
☎ 088 253 1554
mvanwijk@alfa.nl


Recente artikelen van Marjon

Fiscale optimalisatie; weet jij wat je kan en moet ondernemen?

Fiscale optimalisatie; weet jij wat je kan en moet ondernemen?

2 november 2020

Inzicht in je tussentijdse cijfers, liquiditeitsprognoses en financiële scenario's maken is van groot belang. Waarom? Dat lees je in dit artikel.

Hoteleigenaren Kees en Cella worden na 24 jaar wijnleveranciers

Hoteleigenaren Kees en Cella worden na 24 jaar wijnleveranciers

3 december 2018

Jarenlang waren ze de vaste gezichten van hotel Karsten, op de Brink in Norg. Tegenwoordig zijn het Kees en Cella Schouten zélf die bij hotels over de vloer komen. Met het Noordelijk Wijnhuis sloegen de twee een nieuwe weg in. Namens hun importeur Neerlands Wijnhuis bestrijkt het echtpaar de drie noordelijke provincies.

Drie nieuwe collega’s bij Alfa in Groningen

Drie nieuwe collega’s bij Alfa in Groningen

28 juni 2018

Lisette van Beusekom, Esther Krikke en Julia de Haan zijn de nieuwste aanwinsten van cluster Groningen. Wij stellen ze graag aan je voor!

Ondernemer van de maand mei

24 april 2018

Ondernemer van de maand mei: Balaiko.nl en paardensupplementen.nl