Sinds 1 december 2005 ben ik werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs. Ik heb ruime ervaring in de fiscale advisering met betrekking tot mkb ondernemingen alsmede ondernemingen in de agrarische sector. Een vertrouwensrelatie is de belangrijkste basis voor de werkrelatie. Vanuit dat vertrouwen probeer ik met een open blik mee te denken hoe de fiscale fiscaliteit zo optimaal kan worden toegepast. Mijn specialisaties zijn BV en DGA, bedrijfsovername, herstructurering, agrofiscalisteit en de bouwbranche.


Recente artikelen van Gerrald

Column BouwBelang: Een sigaar uit eigen doos?

Column BouwBelang: Een sigaar uit eigen doos?

13 maart 2023

Wat houdt de regeling voor willekeurige afschrijving, die bedoeld is voor investeringen in het belang van bevordering van de economische ontwikkelingen, in?

Column BouwBelang: Belastingtechnisch in 2022 nog wat  te verdienen?

Column BouwBelang: Belastingtechnisch in 2022 nog wat te verdienen?

8 december 2022

Het einde van 2022 is inzicht. Valt er belastingtechnisch nog wat te verdienen?

Column BouwBelang: Het paard dat de kar moet trekken

Column BouwBelang: Het paard dat de kar moet trekken

5 juli 2022

De Voorjaarsnota geeft een tussentijds overzicht van het lopende begrotingsjaar. Het jaar begon roerig. Daarnaast heeft het kabinet een ambitieuze investeringsagenda.

Regeren is vooruitzien

Regeren is vooruitzien

7 maart 2022

Regeren is vooruitzien is de uitdrukking wat zoveel wil zeggen als: de bestuurder zal rekening moeten houden met de toekomst. Wat zie je daarvan terug in onze politiek?

Column BouwTotaal: Wat komt er uit het vat?

Column BouwTotaal: Wat komt er uit het vat?

2 februari 2022

Door de uitspraak op 24 december 2021 van de Hoge Raad, ziet de fiscale wereld er ineens een stuk beter uit voor mensen die hun vermogen op spaarrekeningen hebben staan.