Alfa Foodvalley Barneveld

Je bedrijf, branche en uitdagingen, we willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie, met kantoren midden in de Foodvalley in Barneveld, Ede en Nijkerk.

De grootste kracht van samenwerken

Wij geloven dat lokaal ondernemerschap de duurzame motor is van de economie en die motor willen we draaiende houden en krachtiger maken. Alfa Foodvalley is hier een succesvol voorbeeld van! In de Foodvalley-regio wordt intensief samengewerkt tussen ondernemers, kennisinstellingen, onderwijs en overheid.

Alfa is vanuit de kantoren Amersfoort-Nijkerk, Barneveld en Ede dé accountant en adviseur voor ondernemers in de Foodvalley. “We willen de resultaten van ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische regionale branchekennis. Daarbij participeren we actief in Living Lab Regio Foodvalley Circulair” vertelt Kees Cuperus, directievoorzitter bij Alfa Ede. Kees is lid van de Circulaire Raad van het Living Lab Circulair.  Collega directievoorzitter in Barneveld, Rob den Hollander, is vicevoorzitter van de Versnellingskamer; lees het bestuur van het Living Lab. Daarmee levert Alfa als ambassadeur van de Regio Foodvalley ook bestuurlijk haar aandeel om te komen tot een meer circulaire regio. “Als meest duurzaam accountantskantoor van Nederland willen we de verantwoordelijkheid nemen om ondernemers in de regio ook te helpen met verduurzamen” zegt Rob den Hollander. 

Living Lab Regio Foodvalley Circulair

Henk Overbeek, directeur Agrarische portefeuille binnen kantoor Barneveld-Harderwijk: "Als founder van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair delen we de urgentie en noodzaak om circulair te gaan werken in de Foodvalley-regio en spannen we ons in om een bijdrage te leveren aan de transitie naar een circulaire economie. Dat doen wij door onze bijdrage te leveren aan de drie strategische doelen van het programma:

Klik hier voor meer informatie over de regio Foodvalley.

Alfa in de Foodvalley

In de Foodvalley-regio staan we met meer dan 40 specialisten voor je klaar. Hét grote voordeel van Alfa is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Heb je een accountant of een fiscaal adviseur nodig? Of een subsidie adviseur die met je meedenkt hoe je subsidies kunt aanvragen voor investeringen in duurzame middelen? Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier. Zo krijg je altijd het beste: een adviseur die weet wat er speelt en ook de ondernemers áchter het bedrijf door en door kent. Door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis blijven we dichtbij. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Meer informatie over Alfa: de duurzame accountant en adviseur vind je hier.

Kunnen wij je van dienst zijn of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.