Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis help ik mkb-klanten om hun doelen te realiseren. Ik wil de ondernemer, vanuit mijn rol als senior klantbeheerder, meer inzicht geven over zijn of haar bedrijfsvoering en financiële toekomst. Ik vind het belangrijk om dichtbij de klant te staan, zodat ik zijn wensen en behoeften goed kan bepalen en daarbij vragen kan beantwoorden zoals:
• Hoe kan ik de kosten beter beheersen?
• Is mijn bruto winstmarge hoog genoeg?
• Is deze investering wel verantwoord?
• Ben ik klaar voor de toekomst?

Een betrokken klantbeheerder
Als klantbeheerder in het gebied Groningen/Assen weet ik wat er speelt in de markt, en leg ik de focus op de toekomst. Het geeft mij voldoening om hier vanuit mijn rol aan te mogen werken. Ik breng samen met de klant in kaart waar de risico's en kansen liggen en stem hier mijn advies op af. Het bespreken van jaarrekeningen, fiscale aangiften, tussentijdse cijfers, maar ook het aanvragen van financieringen en het opstellen van een financiële planning zijn zaken waar ik me graag mee bezig houd. Het complete plaatje van verschillende diensten wordt bij Alfa onder één dak aangeboden. Kijk voor een compleet overzicht van onze dienstverlening op www.alfa.nl

Persoonlijke eigenschappen
✔ Ik krijg energie van het verder helpen van klanten door een toegevoegde waarde te leveren aan de ontwikkeling van ondernemers.
✔ Ik werk graag op een nuchtere en resultaatgerichte manier om doelen te realiseren. In mijn rol ben ik eerlijk en oprecht betrokken bij ondernemers.
✔ Ik ben een klantbeheerder die luistert, kennis van zaken heeft in de branche en snel en adequaat inspeelt op de ontwikkelingen in een onderneming.

Meer info
Wil je weten of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel me gerust voor een vrijblijvende afspraak.
☎ 088 2531562
bkramer@alfa.nl


Recente artikelen van Berry

Ondernemer in beeld: Autoshop Wildeboer

Ondernemer in beeld: Autoshop Wildeboer

23 januari 2023

collega Berry krijgt een kijkje achter de schermen bij Autoshop Wildeboer en gaat in gesprek over de actuele zaken die spelen.

Financiële planning, het onderwerp dat ondernemers het liefst voor zich uitschuiven

Financiële planning, het onderwerp dat ondernemers het liefst voor zich uitschuiven

23 maart 2023

Een financieel plan helpt je om inzicht te krijgen wat je nu uitgeeft en wat je later nodig bent.

“Ik weet niet of ik wel een andere Expert-winkel had overgenomen”

“Ik weet niet of ik wel een andere Expert-winkel had overgenomen”

16 februari 2022

Egbert is al een jaar of dertig een vertrouwd gezicht bij Expert Beilen. Ooit als weekend- en vakantiehulp, toen verkoper en boekhouder, sinds vier en een half jaar als eigenaar.

Brink Orthopedie, als je lichaam wel wat extra ondersteuning kan gebruiken

Brink Orthopedie, als je lichaam wel wat extra ondersteuning kan gebruiken

1 juli 2021

Een echt familiebedrijf is het, Brink Orthopedie in Groningen. De broers Richard en Patrick Brink zetten al jarenlang samen het bedrijf voort dat hun vader Louis Brink in 1986 begon.

Kapsalon Alice; een begrip in Beilen

Kapsalon Alice; een begrip in Beilen

2 december 2020

Kapsalon Alice is vanaf 1995 gevestigd aan de Hekstraat in Beilen. De huidige eigenaresse Gea Klouwen werkte eerst voor haar zus. Lees hier haar verhaal.