Banner

Alfa Accountants verdeelt ballen van FC Groningen in de Korrewegwijk

1 november 2022 | Door:  Pedro Terpstra

FC Groningen heeft  voor de maatschappij een speciale  'Word Groter-bal' ontwikkeld, waarbij ze kinderen in Noord-Nederland stimuleren om lekker te gaan bewegen. Voormalig FC Groningen-speler Arjen Robben is ambassadeur van de actie.

FC Groningen gaat samen 5.000 Word Groter voetballen cadeau doen aan kinderen in de regio. Ze hopen daarmee dat de ballen voornamelijk terecht komen bij kinderen die opgroeien in armoede. Alfa Accountants en Adviseurs heeft ook een zak ballen gekregen en het is aan ons hoe wij de ballen willen verdelen. Een mooi initiatief, waarbij de nadruk ligt op dat sporten voor ieder kind toegankelijk moet zijn. En daar leveren wij graag een bijdrage aan. 
 
Vorige week heeft collega Pedro Terpstra de ballen overhandigd aan kinderen uit de Korrewegwijk, die elke woensdag kunnen voetballen in een sporthal. Om dit te kunnen faciliteren aan de kinderen, zetten vrijwilligers zich in en levert de Gemeente Groningen een bijdrage, want sporten moet voor ieder kind toegankelijk zijn! 
 
Pedro Terpstra

Pedro Terpstra

Relatiemanager mkb

088-2531603 | pterpstra@alfa.nl


Meer over Pedro