Als salesmanager en commercieel adviseur bij Alfa Accountants en adviseurs Zwolle fungeer ik als strategisch en commercieel klankbord voor mkb ondernemers. Met mijn Sales en Marketing achtergrond kan ik oprecht luisteren en feedback geven t.b.v. plannen en ideeën om uw bedrijf te laten groeien. Vervolgens vind ik het erg interessant om samen de weg en de groeistrategie van uw onderneming in kaart te brengen. Wanneer u met mij een inspiratiesessie heeft kijken we eerst naar de kansen. Wanneer we deze hebben uitgewerkt kijken we uiteraard ook naar de risico’s. Ik hou van inspireren en uitdagen om tot mooie gedegen plannen te komen.

Daarnaast houd ik me actief bezig met het onderhouden van mijn zakelijk netwerk en opbouwen van nieuwe relaties door actief te netwerken. Het doel hiervan is om MKB ondernemers actief te voorzien van kennis met hulp van gespecialiseerde collegae van ons kantoor en de resultaten van MKB ondernemers te optimaliseren en toegevoegde waarde te bieden.

Naast bovenstaande werkzaamheden ben ik gecertificeerd om DISC persoonlijkheidsanalyses af te nemen. De DISC persoonlijkheidsanalyse is een instrument dat diverse psychologische motivatoren meet van menselijk gedrag. DISC is als instrument breed toe te passen, bijvoorbeeld binnen teams en organisaties, in het leren kennen van jezelf en de ander.
Relevante vragen zijn dan;
Zitten al uw medewerkers wel op de juiste plaats?
Vraagt u resultaten aan uw medewerkers die zij kunnen leveren?
Wie komt er in aanmerking voor een bepaalde rol in uw organisatie?

DISC bevordert open communicatie, helpt conflicten op te lossen en te verminderen, versterkt relaties en de samenwerking in teams en vergroot effectiviteit in de verschillende lagen van een organisatie.
 


Recente artikelen van Remco

Informatiebijeenkomst Buy and Build Strategie: Groeien door overname

Informatiebijeenkomst Buy and Build Strategie: Groeien door overname

12 september 2023

Op woensdag 18 oktober om 18:30 uur organiseren wij een inspiratiesessie over groeimogelijkheden door middel van overnames. Meld je aan voor dit kosteloze evenement.

Terugblik inspiratiesessie “Succesvol zijn in verbinden met je omgeving”

Terugblik inspiratiesessie “Succesvol zijn in verbinden met je omgeving”

28 april 2023

Woensdag 24 april vond de inspiratiesessie “Succesvol zijn in verbinden met je omgeving” plaats. Lees hier hoe de avond is verlopen en meld je aan voor de volgende sessie!

Wandelen en brainstormen

Wandelen en brainstormen

2 maart 2021

‘Wij willen graag sparren met de ondernemer van mkb bedrijven met vier medewerkers of meer. Ook als hij al een eigen boekhouder of accountant heeft’. Wandel jij met ons mee?