Duurzaam ondernemen, toekomstbestendig zijn, meegaan met de ontwikkelingen van het ondernemerschap. Het zijn een aantal zaken die mij heel erg aanspreken. Ik kijk graag vooruit en mijn focus ligt op de advisering van de ondernemer. Samen aan de toekomst werken, gebaseerd op een langdurige relatie. Kortom: het gesprek aangaan met ondernemers over de toekomst in de breedste zin van het woord!

Sinds december 2019 maak ik deel uit van het directieteam van de kantoor in Zwolle. Binnen dit team ben ik o.a. verantwoordelijk voor accountancy. Vanuit deze rol ondersteun ik mijn collega’s met vragen rondom financiële verslaggeving. De maatschappij verandert snel en wet-en regelgeving wordt steeds complexer. Ook geeft het mij voldoening om collega’s te zien groeien in professionaliteit, zodat zij nog meer waarde kunnen toevoegen aan de dienstverlening aan ondernemers.

Als ik niet werk ben ik het liefst buiten bezig. Dit kan zijn om te sporten of samen met mijn man onze woning in Dalfsen verder te verbouwen en de tuin aan te leggen en te onderhouden. Ook heb ik de laatste jaren een nieuw talent ontdekt: het blijkt dat ik toch kan koken, niet alleen mijn man en 2 zonen genieten hiervan maar ook onze vrienden komen regelmatig langs voor een heerlijk diner.


Recente artikelen van Wilma

Alfa Zwolle’s Gulle Gift

Alfa Zwolle’s Gulle Gift

19 december 2023

Alfa Zwolle heeft een prachtig gebaar gemaakt door een cheque te overhandigen aan Stichting Kind in Beeld in Zwolle. Wat deze stichting doet en hoe de gift tot stand gekomen is?

“Ik vond het bij Alfa zo gezellig, ik leefde gewoon helemaal op!”

“Ik vond het bij Alfa zo gezellig, ik leefde gewoon helemaal op!”

26 mei 2023

Accountants? “Ik had altijd het beeld van mannen in het pak. Of dit beeld klopte? Lees hier het verhaal van Daniëlle Russcher.

Ontbijtbijeenkomst RonaldMcDonald Business Breakfastclub

Ontbijtbijeenkomst RonaldMcDonald Business Breakfastclub

01-04-2023

Vorige week heeft Alfa Zwolle de leden van de Ronald McDonald Business Breakfastclub Zwolle mogen verwelkomen op de nieuwe locatie aan de Burgemeester Roelenweg.

Alfa is verhuisd naar een nieuwe locatie

Alfa is verhuisd naar een nieuwe locatie

9 januari 2023

Alfa Zwolle is verhuisd naar de Burgemeester Roelenweg 13J in Zwolle. Lees hier meer over het waarom van de verhuizing naar deze mooie locatie gelegen naast de afslag Zwolle centrum .

Maandag 2 januari 2023 maken drie Alfa-kantoren een nieuwe start op andere locatie

Maandag 2 januari 2023 maken drie Alfa-kantoren een nieuwe start op andere locatie

1 november 2022

Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar worden drie Alfa-vestigingen één en vestigen zich aan de Roelenweg 13J, Zwolle. Kantoor Zwolle is van 22 december tot 2 januari gesloten.