Banner

Inspiratiesessie “Succesvol zijn in verbinden met je omgeving” 2024

11 maart 2024 | Door:  Remco Oranje

Wil jij jouw bedrijf nog authentieker en maken door het te verbinden in en met onze regio?

Neem dan deel aan de tweede sessie over dit onderwerp: “Succesvol zijn in verbinden met je omgeving”. Tijdens deze sessie word je geïnspireerd om nog beter te samenwerken in je regio. Hoe kun jij als succesvol agrarisch ondernemer jouw bedrijf verbinden met de omgeving en de recreatiesector en andersom? De eerste sessie gemist? Geen probleem, meld je gerust aan voor deze tweede sessie.

Als jij een streekproduct maakt, dat je graag op een interessante manier bij de consument wil aanbieden in plaats van via de bestaande manieren, of ben jij die recreatieondernemer die zijn gasten bekend wil maken met de streek waar ze op vakantie zijn? Dan is deze inspiratiesessie zeker iets voor jou. Niets uit onze regio is zo tastbaar, eetbaar, te ruiken en mee te nemen als onze streekproducten. Zet daarom jouw product en/of jouw bedrijf in om verbinding te maken met je buren in de regio. Samen maken we reclame voor onze streek en geven de gasten een perfecte omgevingsbeleving.

Lokale ondernemers

Op 11 maart 2024 zullen de volgende drie ondernemers jou inspireren op de unieke locatie van Erve Vechtdal:

Programma

19.30 - 19.45 uur          ontvangst op Erve Vechtdal / Koesafari te Ommen
19.45 - 20.45 uur          drie inspiratiesessies
20.45 - 21.00 uur          pauze
21.00 - 21.30 uur          napraten met een hapje en een drankje
21.30 uur                           afsluiting

Aanmelden

Ben je erbij? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldbutton. Ook kan je een mail sturen naar zwolle@alfa.nl o.v.v. inspiratiesessie “Succesvol zijn in verbinden met je omgeving”,  In verband met de voorbereidingen willen we je vragen om uiterlijk voor 4 maart aanstaande te reageren. Geef je ook door met hoeveel personen je komt?

Tot ziens op 11 maart in Ommen, Erve Vechtdal, Larinksmars 4, 7731 RB Ommen.

Alfa Accountants en Adviseurs en Arthuur, Buiten Beleven!

Aanmelden inspiratiesessie “Succesvol zijn in verbinden met je omgeving”