Banner

Informatiebijeenkomst Buy and Build Strategie: Groeien door overname

18 oktober 2023 | Door:  Remco Oranje

Graag willen wij je uitnodigen voor een inspiratiesessie over de Buy & Build Strategie, speciaal ontworpen voor actieve ondernemers zoals jij. Met onze ervaringen begrijpen wij dat groeimogelijkheden soms beperkt kunnen zijn. Om dit uitdagende probleem op te lossen, zijn wij fan van de Buy & Build strategie, een strategie bij uitstek geschikt om ook in deze aparte tijd toch te kunnen groeien. Deze strategie biedt een interessante benadering om het gebrek aan personeel en groeimogelijkheden te overwinnen.

Tijdens deze avond zullen we verschillende praktijkcases presenteren. De inspirerende sprekers zullen je nieuwe ideeën aanreiken. Je zult de kans krijgen om te leren van succesvolle ondernemers die de Buy & Build strategie met succes hebben toegepast en hun bedrijven hebben laten groeien.

Woensdag 18 oktober - inloop vanaf 18:00 uur - aanvang 18:30 uur

Deze bijeenkomst biedt ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers. Je kunt waardevolle inzichten opdoen en contacten leggen die je zakelijke activiteiten kunnen versterken. Graag tot ziens op 18 oktober bij de Golfclub Zwolle.

De volgende onderwerpen worden besproken:

Praktijk cases - de weg naar succes
Herman Harsevoort - Laundry Total

Spot de juiste kans
Floris Hoedjes - DealSuite

Inzicht in waarderen
Remon Kwant - Alfa Consultants

Financieren, hoe dan?
Sjoerd Scholte - NLInvesteert

Samenvoeging op gebied van ICT
Harry Swiers - 24ICT

Locatie

Golfclub Zwolle
Zalnéweg 75
8026PZ Zwolle

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Je kunt je aanmelden via zwolle@alfa.nl, of door je aan te melden via het formulier dat te bereiken is via de onderstaande knop.
Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Een introducé is van harte welkom. 

Lees meer