Banner

Bijeenkomst BoerinnenBijeen

8 maart 2023 | Door:  Debby van der Stouw

Boerin? Dan komt er een hoop op je af. Meewerken in de stal of achter de schermen. Vaak nog een eigen gezin, soms nog een baan buiten de deur. Hoe blijf je in een tijd als deze ook nog een beetje aan jezelf denken? Begin ermee door vrijdagmorgen 14 april te blokkeren in je (volle) agenda. We nodigen je uit voor de ‘BoerinnenBijeen’, een event exclusief voor de vrouwelijke partners van onze klanten. Beleef een interessante workshop, geniet van een smaakvolle lunch en maak kennis met andere boerinnen. Want zoals Alfa elke dag de boer ondersteunt, helpen we ook jou als partner graag verder!

Workshop Sta met tien tenen stevig op de grond

Belangrijk om al je rollen goed te blijven vervullen: jezelf goed kennen. Weten waar je kracht ligt, wat je karakter is. Daarvoor hoef je alleen maar te kijken naar... je tenen! De stand van je tenen vertelt je alles over hoe je in het leven staat, weet Caroline Bosgoed. Zij is zelf boerin, was fysiotherapeute en coacht nu mensen in persoonlijke ontwikkeling. Onder meer door je tenen te ‘lezen’. Nieuwsgierig? Sokken uit en handdoekje mee tegen koude voeten!

Lunch mee

De locatie voor BoerinnenBijeen is prachtig: Weidevol Natuurboerderij in Zwartsluis. Daar staat aan het eind van de ochtend een smakelijke lunch klaar. Hét moment om verder bij te praten met andere boerinnen. En misschien wel nieuwe kennissen te maken. Vind je het leuk om een vriendin mee te nemen die ook een ondernemende boerin is? Dat kan. O ja, de ochtend is uiteraard geheel kosteloos!

Waar en wanneer?

Weidevol Natuurboerderij, Oppen Swolle 23, 8064 PZ te Zwartsluis
Vrijdag 14 april van 9.00 - 13.30 uur

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 7 april 2023 door gebruik te maken van onderstaande aanmeldbutton of een e-mail te sturen naar zwolle@alfa.nl.
Kom je samen met een vriendin? Geef dan ook haar persoonlijke gegevens door.
Speciale dieetwensen? Vermeld ook die bij je aanmelding.

Je ontvangt van Alfa een bevestiging van je aanmelding.

Wij ontmoeten je graag op vrijdag 14 april.

Aanmeldbutton

Debby van der Stouw

Debby van der Stouw

Directiesecretaresse / Marketing

088 2533090 | dvdstouw@alfa.nl


Meer over Debby