Als belastingadviseur werk ik voor zowel onze klanten uit onze agro- als MKB portefeuille. Ik houd mij onder meer bezig met bedrijfsoverdrachten en herstructureringen maar ook met vermogensoverdrachten. Het werk is heel divers en iedere dag anders. Juist dat maakt dat mijn werk ook nooit saai is. Ik ben graag een sparringpartner voor onze klanten en mijn collega’s. Ik zit graag samen met de klant aan de (keuken)tafel en stippel daarbij de toekomst uit of ga in op diverse problemen. Samen met de klant probeer ik voor hen iedere keer het beste resultaat te bereiken. De meeste voldoening krijg ik dan ook als ik voor onze klanten mooie voordelen behaal.

Ik ben vader van drie kinderen en woon in de mooie Achterhoek. In mijn vrije tijd mag ik graag in het bos of langs de Oude IJssel hardlopen, wielrennen op de Posbank en geniet ik van mijn kinderen.


Recente artikelen van Kees

Ondernemer in beeld |  Minka Greven van BSO Den Hartog

Ondernemer in beeld | Minka Greven van BSO Den Hartog

14 december 2021

De fruitresten bij de varkens brengen. Als Max Verstappen junior rondjes rijden op de skelter. Of trampolinespringen in de tuin.

Optimaliseren van de investeringsaftrek loont!

Optimaliseren van de investeringsaftrek loont!

10 november 2021

Als een ondernemer investeert in één of meer bedrijfsmiddelen, draagt de fiscus financieel een steentje bij aan die investeringen: de investeringsaftrek.

“Het is bij Alfa ook hard werken, maar wel op een menselijke manier”

“Het is bij Alfa ook hard werken, maar wel op een menselijke manier”

22 juli 2021

“Hier merk je heel duidelijk: jij en je gezin zijn belangrijk en dat moet in balans met je werk zijn." Een interview met Kees Lemmens, fiscaal jurist van Alfa in de Achterhoek.