Diensten

Alfa Accountants en Adviseurs in Zelhem biedt jou een totaalpakket aan diensten. We helpen je met de boekhouding. Zorgen ervoor dat de jaarrekening wordt besproken maar er is meer! Wij bieden lokaal ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, juridische zaken, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt.

Dienstverlening van A tot Z

Als ondernemer zit je met veel vragen. Hoe zit het met de kosten? Maak ik voldoende winst? Hoe doe ik het ten opzichte van mijn collega concurrenten? Kom ik in aanmerking voor subsidies? Hoe kan ik mijn personeel goed begeleiden en ben ik ervan verzekerd dat de loonadministratie goed geregeld is? Veel vragen waarop je niet altijd het antwoord weet, en daarom is het belangrijk dat je hierbij goed wordt begeleid door een adviseur die je van A tot Z kan helpen. Lees hier meer over onze diensten.

Bedrijfsovername

Het kan ook zijn dat je je bedrijf wil verkopen. Dat kan verschillende redenen hebben: naderend pensioen, structureel krimpende omzet, een interessante koper met veel plannen, etc. Als je je bedrijf verkoopklaar wilt maken, geldt er een gouden regel: begin op tijd. Het verkoopklaar maken kent de nodige fiscale, juridische en financiële aandachtspunten en is ook een emotioneel proces. Wij hebben hier ruime ervaring mee en werken hierbij samen met onze collega’s van Alfa Consultants.
 

Alfa Registeraccountants

Ben je op zoek naar een registeraccountant voor de controle van je jaarrekening? Dan ben je bij Alfa Registeraccountants aan het juiste adres. Alfa Registeraccountants verzorgt de audit en assurance opdrachten voor jouw organisatie en is ook de vertrouwenspersoon voor het maatschappelijk verkeer. Wij werken voor middelgrote tot grote ondernemingen, maar verzorgen ook vrijwillige controles bij bijvoorbeeld stichtingen en verenigingen. Wij zijn in de Achterhoek gevestigd in Zelhem.
 

Salaris en Personeel

Er komt veel kijken op het gebied van je salarisadministratie en personeelsbeleid. Is het niet omdat jouw eigen bedrijf verandert, dan wel omdat wet- en regelgeving wijzigt. Met Alfa Salaris en Personeel haal je een expert in huis. Eén die dichtbij jouw bedrijf staat en flexibel inzetbaar is voor alle aspecten waarmee je wordt geconfronteerd. En die werkt op een manier die even efficiënt als persoonlijk is.
 

Vrijblijvend kennis maken?

De adviseurs van Alfa Accountants en Adviseurs uit Zelhem komen graag bij jou op het bedrijf, en bespreken jouw vragen. Neem gerust contact met ons op!