Totaal overzicht Mineralen - Alfa biedt je het complete pakket.

Als ondernemer in de agrarische sector heb je te maken met tal van wettelijke verplichtingen. Ook de Meststoffenwet is een opeenhoping van regels. De sector zet zich ondertussen hard in om de mineralenefficiëntie te verbeteren. Belangrijk, omdat je met een hogere mineralenbenutting economisch voordeel behaalt én ontwikkelingsruimte creëert voor jouw bedrijf. Alle eisen en maatregelen dwingen je er wel toe dat je jouw zaken goed op orde moet hebben. Met het Totaal overzicht Mineralen’ ‒ het ToM-pakket ‒ van Alfa hoef je je hierover niet langer zorgen te maken.

ToM-Pakket

Met het ToM-pakket neemt Alfa je werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat jouw mineralenadministratie op orde is. We ondersteunen je actief bij het voldoen aan de gebruiksnormen en mestverwerkingsplicht. Je zit immers niet te wachten op vervelende uitkomsten van controles door de NVWA en de RVO. Hoewel veel ondernemers menen de zaken goed voor elkaar te hebben, merken wij toch dat het vaak ontbreekt aan een totaaloverzicht van de alsmaar complexer wordende regelgeving. Alfa biedt je dit overzicht met het ToM-pakket. 

Modules

Het ToM-pakket van Alfa bestaat uit een aantal modules, die eventueel afzonderlijk van elkaar kunnen worden gebruikt. We stellen een passend ToM-pakket voor je samen, op basis van jouw wensen. Voor alle modules maken we maximaal gebruik van digitale koppelingen, waardoor Alfa op elk gewenst moment toegang heeft tot alle beschikbare bedrijfsgegevens. Wel zo efficiënt.

Waarom Alfa?

Ruim 1500 klanten gebruiken op dit moment een of meer ToM-modules van Alfa. Deze klanten kiezen voor ToM om de volgende redenen:

Interesse?

Wil je gebruik maken van het ToM-pakket? Wij doen je vrijblijvend een voorstel van alle werkzaamheden en bijbehorende prijzen. Op die manier weet je vooraf wat je van ons mag verwachten. Omdat de verschillende modules op elkaar ingrijpen en meervoudig gebruik van gegevens mogelijk is, kan Alfa het totaalpakket voor een scherpe prijs aanbieden. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden en voorwaarden. Vul hiervoor het contactformulier linksboven deze pagina in of klik hier om  zelf contact op te nemen met de adviseur in jouw regio.