Als relatiemanager bij Alfa ga ik graag met jouw in gesprek om te kijken hoe wij de resultaten van uw onderneming duurzaam kunnen verbeteren. Als accountant (AA) en fiscalist (RB) ben ik al jaren lang actief in de advisering van MKB-ondernemers . Hierbij denk ik graag mee over de toekomstplannen van jouw als ondernemer. Wil je graag eens kennismaken klik dan op bovenstaande envelopje.


Recente artikelen van Erik

Alfa's Masterclass Dutch Food Valley Cycling Team 20 juni 2019

Alfa's Masterclass Dutch Food Valley Cycling Team 20 juni 2019

20-06-2019

Donderdag 20 juni organiseren wij een masterclass voor onze wielrennende relaties onder leiding van het Dutch Food Valley Cycling Team. Altijd al willen meetrainen met jonge elitewielrenners? Dit is je kans!

8 tips om als retailer succesvol te blijven

8 tips om als retailer succesvol te blijven

29 april 2019

Succesvol zijn wil iedereen. Als ondernemer in de Retail branche is dit niet altijd eenvoudig. Er zijn nog steeds retailers en/of winkelformules die ook in fysieke Retail het prima doen. Maar resultaten uit het verleden geven geen garanties voor de toekomst. Hieronder enkele tips voor jou als Retail ondernemer waarmee je de kans op succes kunt vergroten en zo ook de komende jaren relevant te blijven voor jouw doelgroep.