Banner

Betrokken bij lokaal ondernemerschap

7 november 2023 | Door:  Roy Evers

Bij Alfa zijn we altijd betrokken bij lokaal ondernemerschap en staan we midden in de maatschappij. We zijn verheugd om te delen dat we een financiële bijdrage hebben mogen leveren aan de prachtige organisatie Sportivate.

Sportivate is een jonge organisatie die zich inzet om kinderen zoveel mogelijk te laten sporten en bewegen, vooral in een tijd waarin de digitale wereld en beperkte financiële middelen de mogelijkheden beperken. We begrijpen dat het essentieel is voor kinderen om zowel fysiek als mentaal fit te blijven, en Sportivate speelt hierin een belangrijke rol.

Bovendien organiseert Sportivate 'Business-games' voor bedrijven, waaronder teamuitjes, om de fitheid en vitaliteit van medewerkers op een positieve manier te bevorderen. Deze initiatieven dragen bij aan een gezonde en actieve gemeenschap.

Het verheugt ons te kunnen melden dat het geld dat we hebben bijgedragen, zal worden gebruikt voor de organisatie van 'Wintergames' bij een school in de omgeving van Amersfoort. Dit evenement zal het schooljaar van 2023 op een sportieve en inspirerende manier afsluiten.

We zijn bijzonder trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan Sportivate en hun inzet om onze gemeenschap actiever en gezonder te maken. Wij wensen Sportivate veel succes en plezier bij de organisatie van dit evenement, en we kijken uit naar de positieve impact die ze zullen hebben op de levens van kinderen en bedrijven in onze regio.

Roy  Evers

Roy Evers

Assistent Accountant

088 2533517 | revers@alfa.nl


Meer over Roy