Lyndia van der Bij

Lyndia van der Bij

Directievoorzitter

Wat leuk dat je mijn profiel bezoekt!  

Ik ben sinds 1 januari 2024 directievoorzitter van Alfa in Naaldwijk met tuinbouw als specialisatie en ik werk nauw samen met Toni di Addario. In mijn rol kom ik bij klanten over de vloer voor strategisch advies. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor ons kantoor.

In het begeleiden van samenwerkingsverbanden heb ik veel ervaring. Het is interessant hier als adviseur bij betrokken te zijn. Daarin kun je veel betekenen en waarde toevoegen, ook omdat we met het tuinbouwteam alle disciplines in huis hebben om klanten te begeleiden.  

Daarnaast ben ik er trots op dat ik de medewerkers van Alfa Naaldwijk mag coachen en begeleiden in hun loopbaan. Goed werkgeverschap vind ik erg belangrijk en ik ben ervan overtuigd dat elke medewerker het potentieel heeft om te groeien en om zichzelf te ontwikkelen. Ik geef  hen daarvoor graag de ruimte. Dat zorgt uiteindelijk voor plezier in het werk, wat we ook weer uitstralen naar de klanten. 

Wil je een keer vrijblijvend kennis maken? Maak dan gerust een afspraak. Kijk voor meer informatie ook op www.alfa.nl en www.werkenbijalfa.nl.  

 


Recente artikelen van Lyndia

Wijziging in openingstijden Alfa Naaldwijk

Wijziging in openingstijden Alfa Naaldwijk

27 maart 2024

Vanaf 5 april is ons kantoor op vrijdag tot 16.00 uur geopend. Op de andere werkdagen blijven de openingstijden ongewijzigd.

Lyndia van der Bij per 1 januari nieuwe directievoorzitter Alfa Naaldwijk

Lyndia van der Bij per 1 januari nieuwe directievoorzitter Alfa Naaldwijk

31 oktober 2023

Van der Bij verheugt zich op haar nieuwe rol, waarin ze ook blijft doen waar haar hart al jaren ligt: klanten in de tuinbouw strategisch adviseren en voorbereiden op de toekomst.

Een familiestatuut: ideale fundering voor je familiebedrijf

Een familiestatuut: ideale fundering voor je familiebedrijf

21 juni 2017

In Nederland zijn er 200.000 familiebedrijven. Die ondernemingen zijn met elkaar goed voor minimaal 40 procent van de werkgelegenheid en het bruto nationaal product. Een belangrijke pijler van de economie dus. Maar ook voor familiebedrijven geldt dat hun voortbestaan niet voor altijd is gegarandeerd. Een familiestatuut kan duidelijkheid en inzicht geven.