Clemens Berendse

Clemens Berendse

Senior klantbeheerder

Na 7 jaren ervaring opgedaan te hebben en intern diverse opleidingen gevolgd bij de Belastingdienst, heb ik op 1 oktober 1989 de stap gemaakt naar Alfa Accountants en Adviseurs (toen nog CBTB).
Na een aantal jaren als assistent gewerkt te hebben ben ik doorgegroeid naar klantbeheerder. Door het volgen van diverse boekhoudkundige opleidingen en de studie Register Belastingconsulent (RBc) blijf ik mijzelf ook binnen Alfa ontwikkelen om zo onze klanten op de beste manier te bedienen.

Betrokkenheid bij de klant, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied, is wat ik belangrijk vind in de relatie met de klant. Naast klantbeheerder van een groot aantal tuinbouwklanten ben ik ook contactpersoon voor een groot aantal particulieren. De mix tussen fiscaliteit en het werken met cijfers is voor mij de ideale combinatie. 
Daarnaast heb ik aandacht voor collega’s en vind ik het leuk om voor scholieren en studenten het vak accountancy de promoten.  


Recente artikelen van Clemens

Even voorstellen: Clemens Berendse

Even voorstellen: Clemens Berendse

1 september 2022

Al 33 jaar werkt hij voor Alfa. Elke paperclip weet hij te liggen en hij voelt zich zeker niet te groot om even twee kopjes koffie door de gang te dragen.

Hoe start-up Dutch Drone Company sky-high gaat

Hoe start-up Dutch Drone Company sky-high gaat

1 oktober 2019

Drones zijn inmiddels veel meer dan alleen maar een leuk speeltje. Het aantal commerciƫle toepassingen groeit snel.