Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

Als directiesecretaresse ondersteun ik de directie en notuleer ik diverse vergaderingen. Daarnaast heb ik de mogelijkheid gekregen mij te gaan richten op drie kerntaken, namelijk HRM Lokaal Recruitment, Lokale Marketing/Social Media en Portfoliomanagement.

Ik hou van de veelzijdigheid in mijn functie en de ruimte om eigen verantwoordelijkheid te kunnen nemen. Ik heb een meedenkende, oplossingsgerichte instelling. Wat mij onderscheidend maakt is dat ik in korte tijd verbinding weet te maken met klanten en collega’s. Daardoor ontstaat er snel een vertrouwensbasis voor groei.

Werken bij Alfa is werken bij een landelijke organisatie, maar met de kracht van lokale zichtbaarheid. Oog voor de mens en persoonlijke ontwikkeling.

Groeien bij Alfa is voor mij meedenken en oplossingsgericht werken aan een gemeenschappelijk doel. 

Ben jij op zoek naar een leuke functie in de accountancy? Voor een overzicht van onze actuele vacatures, klik hier. Vacature niet gevonden, maar toch benieuwd naar jouw toekomstmogelijkheden binnen Alfa Hoogeveen/Emmen? Zoek contact, wij zijn altijd benieuwd naar jouw motivatie.


Recente artikelen van Mischa

Maak kennis met Rick Hooijer

Maak kennis met Rick Hooijer

28 maart 2024

Bij Alfa krijgt Rick veel ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Dit geeft hem de mogelijkheid om studie en werk te combineren.

Nour Jaara; van schoonheidsspecialiste tot stagiaire bij Alfa Accountants en Adviseurs

Nour Jaara; van schoonheidsspecialiste tot stagiaire bij Alfa Accountants en Adviseurs

6 februari 2024

Nour werkt graag met financiƫle gegevens en verwerkt deze tot een jaarrekening. Door deze opleiding en haar stage bij Alfa hoopt ze zich verder te ontwikkelen op financieel gebied.

Maak kennis met collega Kate van Dijkman

Maak kennis met collega Kate van Dijkman

4 januari 2024

Kate wilde altijd kleuterjuf worden, totdat ze daadwerkelijk tijdens haar stage voor de klas stond. Ze ontdekte dat het vak helemaal niet bij haar paste.

Maak kennis met Irene Visscher, juridisch adviseur

Maak kennis met Irene Visscher, juridisch adviseur

7 december 2023

Bij Alfa staan we graag dichtbij onze klanten, zodat zij focus kunnen houden op hun onderneming. Jurist Irene Visschier helpt ze hier graag bij.

Maak kennis met Henk Kroeze

Maak kennis met Henk Kroeze

2 mei 2023

"Alfa is een gezellige, warme organisatie met veel expertise in huis. Alfa is heel flexibel met het indelen van de uren, waardoor het goed te combineren is met het melkveebedrijf."