Banner

Waarom Alfa? Een slimme keuze voor de toekomst

29 april 2024 | Door:  Mischa van Tiel

Bij Alfa begrijpen we dat de wereld van fiscaliteit complex en altijd in beweging is. Daarom bieden we ambitieuze studenten de kans om theorie en praktijk te combineren.

Rowan heeft onlangs de Bachelor Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond. Wij zijn dan ook heel trots op hem!

“Mijn keuze om in Rotterdam te studeren heb ik bewust gemaakt. Ik was onder de indruk van de stad en de universiteit. Nadat mijn studielast ietwat verlichtte in de bachelor jaren 2 en 3 besloot ik om meer te gaan werken. Mijn doel was om ook het werkveld te betreden dat past bij mijn studie. Door de flexibiliteit van Alfa heb ik het werken in Hoogeveen/Emmen goed kunnen combineren met studie in Rotterdam. Hierin kreeg ik de vrijheid om te kiezen tussen thuiswerk- en kantoordagen. Hierdoor is mijn reistijd beperkt gebleven en kon ik dus meer focussen op werk/studie.”

“Door mijn werkervaring bij Alfa heb ik niet alleen dieper inzicht gekregen in de fiscale wet- en regelgeving, maar ook de kans gekregen om datgene wat ik leer direct toe te passen in de praktijk. Deze synergie tussen studie en werk verrijkt mijn kennis en geeft me een optimale voorbereiding op mijn carrière.”

Bij Alfa zijn we trots dat we Rowan deze begeleiding kunnen bieden.

“Graag zou ik na mijn studie bij Alfa blijven werken om onze klanten van een zo goed mogelijk kwalitatief advies te voorzien.”

Hobby

Met voetbal als hobby ben ik graag actief binnen een team. Mijn huidige voetbalteam is dan ook erg gedreven en tegelijkertijd gezellig. Vergelijkbaar met het fiscaal/juridisch team van Alfa. Als team fiscaal/juridisch zijn we gedreven klanten zo goed mogelijk te helpen, dit gaat gelukkig wel gepaard met gezelligheid. Deze gedreven- en gezelligheid maakt het fiscaal/juridisch team een fijn team om in te werken. 

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa