Banner

Maak kennis met Rick Hooijer

28 maart 2024 | Door:  Mischa van Tiel

Even voorstellen

"Ik ben Rick Hooijer, 22 jaar oud en geboren en getogen in Hoogeveen. Ik werk nu iets langer dan drie jaar bij Alfa Accountants en Adviseurs te Hoogeveen. Dit doe ik in de functie van assistent accountant. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van jaarrekeningen, belastingaangiftes en het bieden van administratieve ondersteuning aan klanten."

Waarom heb je gekozen voor Alfa?

"Tijdens mijn eerste kennismakingsgesprek bij Alfa kreeg ik gelijk een goed gevoel, ik werd warm en openhartig ontvangen. Daarnaast krijg je binnen Alfa veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, dit sprak mij erg aan. Alfa is in handen van de medewerkers, dit vind ik een mooie kernwaarde van Alfa. Door middel van de MEBO-regeling kun je als medewerker namelijk gecertificeerde aandelen kopen van Alfa."

Combinatie studie / werk

"In 2019 ben ik begonnen met de bachelor Accountancy aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na anderhalf jaar kreeg ik de kans om te switchen naar de duale variant van de opleiding. Dit heb ik destijds gedaan, omdat de afwisseling tussen werk en studie mij erg aan sprak. Sindsdien ben ik in dienst gekomen bij Alfa. De duale variant van de opleiding is mij heel goed bevallen. Afgelopen zomer heb ik mijn diploma gehaald en ben ik vast in dienst gekomen bij Alfa in Hoogeveen. Afgelopen zomer ben ik gestart aan de deeltijdopleiding post-bachelor MKB Accountancy aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Alfa geeft mij de ruimte om mijn studie zo goed mogelijk in te vullen, dit vind ik heel prettig."

Vrije tijd

"In mijn vrije tijd hou ik me voornamelijk bezig met voetbal. Dit doet ik bij HZVV, hier ben ik dan ook vaak te vinden. Daarnaast vind ik het gezellig en leuk om activiteiten te doen met vrienden en familie."  

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa